Stagiu de pregatire la Guvern si in ministere, pentru 160 de tineri

Scris de IP. Posted in Administratie


Guvernul a selectat 160 de tineri pentru a efectua, pe durata a doua luni, la Palatul Victoria, precum si in ministere si departamente conduse de catre ministri, stagii de pregatire in activitatea lor de specialitate, in cadrul celei de a doua editii a programului de internship al Executivului, transmite MEDIAFAX.
In prima editie a programului, din peste 950 de candidati, 25 de tineri au fost repartizati pentru a lucra in mai multe departamente de la Palatul Victoria, iar anul acesta cei 160 de stagiari au fost alesi din peste 1.750 de candidati.

Scopul programului este de a oferi tinerilor sansa de a se implica in activitatile structurilor de stat si de a capata experienta in domeniile lor de specialitate. Stagiarii vor avea acelasi program de lucru cu cel al angajatilor publici si vor fi implicati in activitatile ministerelor sau departamentelor pentru care au optat.

http://infoportal.rtv.net/articol~din-actualitate~info-4335183~stagiu-de-pregatire-la-guvern-si-in-ministere-pentru-160-de-tineri.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024