Românii de pe ambele maluri ale Prutului și de pretutindeni, împreună la bine și la greu

Scris de PU. Posted in Sos Romania


O Carte de condoleanțe va fi pusă la dispoziție atât în mediul online, cât și în format fizic, tuturor celor care vor să transmită un mesaj de susținere pentru familiile greu încercate ale celor care și-au pierdut viața sau care au fost rănite în tragedia de la București.
La inițiativa Blocului Unității Naționale și a Diasporei Unioniste, luni, în intervalul orar 15:00 - 19:00, în fața Ambasadei României în Republica Moldova va fi disponibilă o Carte de condoleanțe tipărită pentru cei care vor să își exprime solidaritatea cu românii din Țară. De asemenea, tot la sediul reprezentanței diplomatice a României, la ora 19:00, cu lumănări și flori, chișinăuenii vor ține un moment de reculegere pentru victimele din Clubul Colectiv.

„Vom semna în cele două Cărți pentru a transmite sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiilor victimelor și pentru a-i asigura de sprijinul nostru pe toți cei afectați de tragedia de la București. Ne exprimăm regretul profund pentru acest cutremurător eveniment, care ne afectează pe toți, deopotrivă, din Țară, din stânga Prutului și de pretutindeni”, a declarat Constantin Codreanu, reprezentant al Blocului Unității Naționale.


Cartea de Condoleanțe în format electronic poate fi accesată la adresa https://www.facebook.com/events/1491897011139025/.


Blocul Unității Naționale este o coaliție formată din 22 de entități nonguvernamentale, printre care și Platforma Unionistă Acțiunea 2012, Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, Forul Democrat al Românilor din Republica Moldova și Asociația Foștilor Deținuți și Victime ale Represiunilor din Moldova.

Share
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024