UK Bookmakers

Viorica Marincas – locul 13, cu ghinion!

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Administratie

In topul salariilor sefilor de Inspectorate Judetene de Politie, nu e nici pe primul loc cu 10.767 lei, nici pe ultimul loc cu 3.514 lei, este …exact locul 13 cu 6.110 lei.
Atata castiga doamna inspector sef al IPJ Maramures, adica,  asa cum aratam mai sus, se afla pe un “onorant” loc 13, in acest top.
Locul 13 este intr-adevar cu ghinion pentru singura femeie inspector sef din Romania, tinand cont de faptul ca s-a  instalat  in fruntea Politiei maramuresene,

cu ample promisiuni si asigurari, ca odata preluate fraiele de Domnia Sa, deschiderea fata de presa locala va fi una totala, ireprosabila, si caietul de notite al ofiterului de presa era prea mic  pentru a nota adresele de email si numerele de telefon ale jurnalistilor locali, pentru punerea la curent cu toate actiunile Politiei  Judetene si Municipale.
Probabil ca domnisoara respectiva, ne-a cam confundat cu cei care doresc si isi faca  meseria de a consemna diversele stiri de la ora 17, ca deschiderea despre care vorbea doamna inspector sef  la celebra intalnirea cu presa de la Mara, este de fapt, o …inchidere ermetica!
Si a Biroului de presa de la intrarea in Inspectorat, cat si solicitudinea cu care aceasta institutie raspunde nevoilor de informare ale opiniei publice!
In loc sa gasesti o persoana agreabila care sa iti intinda o mana de ajutor cu informatiile cerute, gasesti o usa inchisa si esti nevoit sa vorbesti la telefonul de la poarta, unde ofiterul de serviciu e…SEF, ca sa poata sa te auda toata suflarea prezenta ce anume informatii doresti de la IPJ Maramures, si, eventual in legatura cu ce…personalitati!
Venita cu avant patriotic, ca aparator al drepturilor si libertatilor cetatenesti, Viorica Marincas s-a inmuiat pe parcurs, probabil, si ca urmare a intoxicarii cu unele “rapoarte” scrise sau verbale,  venite pe scara ierarhica inferioara, sau ca urmare a unor sedinte operative,  in care cuvantul de ordine a fost “silentio stampa” in fata presei!
Doamna inspector sef Viorica Marincas a solicitat jurnalistilor, sa i se acorde Inspectoratului un fel de perioada de proba, in care aceasta intitutie sa-si arate cu ADEVARAT deschiderea fata de presa, si interesele cetateanului, cel care pana la urma urmei, semnaleaza jurnalistilor, nenumarate abateri de la lege.
Aceasta perioada a trecut de mult, tacerea s-a asternut din partea tuturor, iar IPJ-ul s-a obisnuit sa ofere tot felul de stiri de la ora 17!
Poate or face un jurnal de stiri numai al lor!
Intre timp, doamna inspector sef Viorica Marincas isi umple lunar cardul cu suma de 6.110 lei din salariul (sau, solda…cum se zice?) lunar, sfarsitul de an se aproprie vertiginos, si cu siguranta vom mai avea niste surprise de avansari in grad (si, implicit cresteri de salarii)  ale unor persoane, cel putin suspecte.
Nimeni nu mai zice nimic de abuzuri, sau informatori care acosteaza jurnalisti pe terase,  si alte asemenea “actiuni” in forta care au darul de descuraja si reduce la tacere…presa!
Daca tot ne-a invitat doamna inspector sef la o masa cordiala, de prietenie la inscaunare, poate o face si a doua oara la …inaugurarea vechiului Birou de Presa a Inspectoratului Judetean de Politie Maramures!
In rest, numai de bine si daca se poate…cat mai sus in topul salariilor, si, -  de ce nu – chiar locul intai!  
 
http://www.econtext.ro/dosar--2/analiza/record-absolut-cel-mai-tare-politist-din-romania-are-un-salariu-astronomic-vezi-topul-integral-al-salariilor-incasate-de-sefii-politiei-din-fiecare-judet.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018