UK Bookmakers

Soferul Sandu Ioan Aftan a fost arestat!

Scris de Mircea P. Posted in Ancheta


Soferul care a provocat un grav accident de circulatie in Hideaga, in data de 6 ianuarie 2014,  soldat cu decesul unui pasager, a fost arestat preventiv. Tanarul in varsta de 29 ani, din danestii Chioarului, comuna Miresu Mare,  a consumat alcool din belsug inainte de a se urca la volan, iar din cauza starii lui de ebrietate si a vitezei a pierdut controlul bolidului, iar masina pe care o conducea s-a izbit de un podet. Un barbat de 54 ani, aflat pe scaunul din dreapta a decedat din cauza ranilor suferite.
Sandu Ioan Aftan, soferul autoturismului, a fost retinut de procurori, iar ulterior a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Magistratii au admis propunerea procurorilor si au dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 29 zile, incepand cu data de 7 ianuarie si pana la data de 4 februarie.

Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale, intocmita de procurori, a rezultat ca „in data de 06.01.2014, dupa ce a consumat in prealabil bauturi alcoolice, inculpatul Sandu Ioan Aftan s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi A4, pe care l-a condus pe DJ 193, iar din cauza starii de ebrietate si neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a cauzat un accident de circulatie soldat cu decesul victimei Micu I.oan, din Lucacesti, comuna Miresu Mare, pasager in autoturism”.
Inculpatului i-au fost recoltate probe biologice de sange, rezultand o alcoolemie de 1,60 gr ‰ la prima proba si respectiv, 1,55 gr ‰ la cea de-a doua proba. Sursa IJP MM

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019