UK Bookmakers

Gărzile Papei, ofertate sexual de episcopi şi cardinali!

Scris de Marian Andrei. Posted in Ancheta


Un fost membru al Gărzilor Elveţiene, "paznicii" de elită ai Vaticanului a declarat presei elveţiene că, în timpul activităţii sale în această formaţiune a primit nu mai puţin de 20 de oferte sexuale explicite.

Bărbatul, care a dorit să rămână anonim, a declarat că în cei doi ani petrecuţi la Vatican, pe lângă paza Suveranului Pontif a fost nevoit să respingă 20 de avansuri sexuale "inechivoce" făcute de preoţi, episcopi şi chiar şi de un cardinal de rang înalt.

"Într-o noapte, după miezul nopţii, am primit un telefon. Persoana care m-a sunat a spus că este cardinal şi m-a întrebat dacă sunt dispus să merg în camera lui".

Cu altă ocazie, bărbatul, care a facut parte din Garda Elveţiană în timpul pontificatului lui Ion Paul al II-lea, a găsit în faţa uşii o sticlă de whisky, alături de care se afla cartea de vizită a unui influent episcop.

În timpul unei mese la restaurant în compania unui preot, acesta i-a spus după ce au fost servite felurile de mâncare că "el va fi desertul". Atunci când s-a plâns superiorului său despre avansuri, acesta i-a replicat că nefiind un vorbitor nativ de italiană, mai mult ca sigur că a înţeles greşit întenţiile preotului.

Chiar şi atunci când şi-a terminat serviciul şi intenţiona să găsească o slujbă la Vatican, i s-a recomandat "să facă duş" înainte de a merge la episcopul care se ocupa cu angajările.

Garda Elveţiană a fost înfiinţată în 1506 de Papa Julius al II-lea pentru a asigura protecţia Vaticanului. Membrii Gărzii sunt exclusiv tineri elveţieni necăsătoriţi, cu vârsta între 19 şi 30 de ani, care trebuie să aibă "un caracter foarte etic".

http://www.apropo.ro/wow/garzile-papei-ofertate-sexual-de-episcopi-si-cardinali-11868908

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019