Unde este ilegal să te prostituezi şi care sunt ţările care-i pedepsesc pe cei care plătesc pentru sex

Scris de DN. Posted in Ancheta


Prostituţia are diverse statute la nivel mondial. Dacă în unele dintre ţări autorităţile le pedepsesc pe femeile care se prostituează, alte sisteme legislative pedepsesc clientul.

Harta de mai jos prezintă această realitate a lumii. Astfel, cu roşu sunt reprezentate ţările în care prostituţia este ilegală, cu portocaliu sunt colorate ţările în care cel pedepsit este clientul, fiind ilegal să cumperi sex, dar fiind legal să vinzi, verdele reprezintă ţările în care prostituţia este legală şi reglementată, iar movul marchează ţările în care prostituţia este legală, însă activităţile organizate, de tipul bordelurilor, sunt ilegale, iar prostituţia nu este reglementată, relatează Gândul.România se numără printre ţările în care prostituţia este ilegală, în timp ce Canada, Norvegia, Suedia şi Franţa pedepsesc clientul, nu prostituatele.

Ţările europene în care prostituţia este legală şi reglementată sunt Ungaria, Germania, Austria, Elveţia, Estonia şi Olanda.

http://www.descopera.ro/dnews/16837357-unde-este-ilegal-sa-te-prostituezi-si-care-sunt-tarile-care-i-pedepsesc-pe-cei-care-platesc-pentru-sex

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021