UK Bookmakers

M.A.I. aproape de veteranii maramureșeni

Scris de IP. Posted in Cultura


Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne în parteneriat cu Instituția Prefectului-Județul Maramureș organizează o manifestare cultural-artistică dedicată Centenarului Marii Uniri. Evenimentul se va desfășura mâine, 12 iulie a.c., de la ora 18.00, în Parcul Grădina Morii din municipiul Sighetu Marmației.
         ”Am dorit ca în anul Centenarului Marii Uniri să îi omagiem așa cum se cuvine pe veteranii de război maramureșeni. Au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea economică și socială a țării noastre. Au slujit țara sub drapel, iar noi ne facem datoria de onoare de a le arăta respectul și recunoștința cuvenită. De asemenea, la Primăria Municipiului Sighetu Marmației va avea loc mâine, de la ora 12.00, în sala de conferințe, simpozionul ”Anii nesfârșiți ai patriei. Contribuția Armatei Române la realizarea Marii Uniri”, în care vor fi prezentate și dezbătute de cadre militare în rezervă și retragere, dar și cadre universitare și specialiști în domeniu, fapte și momente remarcabile din istoria țării noastre care au contribuit la realizarea actului de la 1 Decembrie 1918.

  Mulțumim pentru sprijinul acordat Consiliului Județean Maramureș, Primăriei Municipiului Sighetu Marmației, Muzeul Satului Maramureșean și Corpului Național al Polițiștilor, respectiv instituțiilor mass-media în organizarea și derularea în bune condiții, respectiv mediatizarea evenimentului cultural-artistic” a spus prefectul Vasile Moldovan.
         
Pe scena amplasată în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației vor evolua îndrăgiții interpreți de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic, Dinu Iancu Sălăjanu, Rodica Anghelescu, Ciprian și Mihaela Istrate, Nicolae Datcu, Cristina Gheorghiu, Georgiana Marina,  acompaniați de Ansamblul Artistic ”Ciocârlia” de la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. Iubitorii de poezie și literatură vor asculta recitaluri susținute de Centrul Literar ”Nichita Stănescu” al Ministerului Afacerilor Interne, dar și melodii interpretate de către ansambluri corale ale structurilor teritoriale ale M.A.I. din județul nostru.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019