Predicțiile făcute de Arthur C. Clarke, în urmă cu zeci de ani, care s-au dovedit a fi adevărate

Scris de Mihaela STOICA. Posted in Dezvaluiri


Sir Arthur C. Clarke, celebrul autor al romanului științifico-fantastic „2001: Odiseea spațială”, a avut o mulțime de idei despre cum ar arăta viitorul tehnologiei.
În ciuda faptului că a trăit într-o perioadă în care computerele reprezentau o tehnologie ciudată, tehnologia epocii spațiale și dischetele abia erau la început, scriitorul revoluționar era încrezător într-o multitudine de aspecte ale vieții noastre de astăzi, precum rețelele de socializare, mesageria instant sau cumpărăturile online.
Într-un interviu din 1976, în cadrul conferinței AT&T și MIT despre tehnologie și futurism, la care au participat oameni de știință și teoreticieni de marcă, Arthur C. Clarke a vorbit deschis despre viitorul comunicațiilor.

Adevăratul castel al lui Dracula, vampirul fictiv al lui Bram Stoker

Scris de Ioana Matei. Posted in Dezvaluiri


Castelul Bran din județul Brașov a ajuns, de-a lungul timpului, să fie asociat în mod eronat cu personajul fictiv Dracula și castelul acestuia. Castelul Bran este, fără îndoială, una dintre principalele atracții ale României.
Prima fortăreață cunoscută în apropiere de Pasul Rucăr-Bran, un culoar pentru comerț care traversa Munții Carpați, a fost ridicată după 1211 de către Cavalerii Teutoni, însă a rămas în posesia acestora pentru scurtă vreme. În 1377, regele Ludovic I al Ungariei le-a dat voie sașilor transilvăneni din regiunea Brașov să construiască un castel pentru a se împotrivi expansiunii Imperiului Otoman. Castelul a fost finalizat până în 1388.
Castelul Bran a fost folosit, de asemenea, ca vamă pentru Transilvania, iar mai apoi pentru un voievodat al Ungariei. La începutul secolului XV, regele Sigismund de Luxemburg a oferit temporar castelul lui Mircea cel Bătrân. În 1441, Iancu de Hunedoara, voievod al Transilvaniei, a învins armata otomană la Castelul Bran.

Cum se face azi justiție (2)

Scris de Vasile I. Zărnescu. Posted in Dezvaluiri


Am depus, în 8 septembrie 2021, de Ziua Nașterii Micii Domnului, completarea – partea a doua – a Motivelor de apel în procesul penal în care m-au tîrît cu înverșunarea tipică neamului lor liderii organizațiilor mai importante ale iudeilor-așkenazi din România. După cum am spus în primul episod, am declarat apel, la care am primit termen pentru 16 septembrie 2021. Pe 10 august a.c. am depus la Curtea de Apel București prima pare a apelului; l-am împărțit în două, ca să nu pară prea mare. Apelul a ieșit cam de-o broșurică. După cum veți constata, am fost cît mai detaliat în explicații, pentru ca magistrații Curții de Apel să nu mai aibă cum să le ia apărarea – prin eventualele lor obiecții – celor care au instrumentat dosarul, care, astfel, au devenit ei înșiși condamnabili în cel mai mare grad, chiar dacă au fost învestiți – „în mod pripit“, cum spunea, acum vreo 15 ani, o președintă a Asociației Magistraților din România – cu calitatea de „inamovibili“.  Deoarece, într-adevăr, unii dintre magistrați nu pot fi scoși din postul lor decît dacă sunt trimiși în pușcărie.
Vă rog, dragi români care mă sprijiniți, să citiți continuarea apelului declarat, să judecați singuri și să îl dați mai departe!

Cum se face azi justiție (1)

Scris de Vasile I. Zărnescu. Posted in Dezvaluiri


Am publicat cîteva articole despre procesul penal în care m-au tîrît cu înverșunarea tipică neamului lor liderii organizațiilor mai importante ale așkenazilor din România. Începusem chiar să pregătesc un serial intitulat „Anatomia anchetării mele penale“, dar l-am amînat pentru mai tîrziu, deoarece am ajuns în faza de judecată, am fost condamnat la 13 luni închisoare cu amînare și, după cum am spus, am declarat la apel, la care am primit termen pentru 16 septembrie 2021. Pe 10 august a.c. am depus la Curtea de Apel București prima pare a apelului, urmînd ca, în zilele următoare s-o depun pe a doua; l-am împărțit în două, așa cum am fost sfătuit de avocații mei, fiindcă magistrații nu vor sau nu au timp să citească materiale lungi, ci doar le răsfoiesc și, apoi, își pun în funcție „gîndirea lor suverană și infailibilă“.

Vă rog, dragi români care mă sprijiniți, să citiți și să judecați singuri.

Prințesa Persană, o mare farsă arheologică și misterul unei crime nerezolvate

Scris de Mihaela STOICA. Posted in Dezvaluiri


„Mumia Persană” sau „Prințesa Persană” a fost o mumie despre care s-a crezut că era trupul conservat al unei prințese persane antice. În cele din urmă s-a dovedit că era vorba nu doar de un fals arheologic, ci și de posibila victimă a unei crime.
Totul a început în anul 2000, în Pakistan, când poliția a descoperit un bărbat din Karachi care încerca să vândă, pe piața neagră a antichităților, o mumie veche în sarcofag pentru o sumă uriașă, echivalentul a 11 milioane de dolari.
După urmărirea, arestarea și interogarea presupusului delincvent, bărbatul a mărturisit poliției că a primit mumia de la un bărbat iranian care a susținut că a descoperit-o în urma unui cutremur și că el și complicele său au căzut de acord să împartă pe jumătate cei 11 milioane de dolari pe care sperau să îi obțină din vânzarea mumiei.

Raportul privind Obiectele Zburătoare Neidentificate. Concluziile la care au ajuns serviciile de informații din SUA

Scris de Ioana Matei. Posted in Dezvaluiri


Concluziile unui raport clasificat al serviciilor de informații din SUA în existenței Obiectelor Zburătoare Neidentificate de origine extraterestră sunt, mai mult sau mai puțin, neconcludente.
Armata și serviciile de informații din Statele Unite ale Americii nu au găsit dovezi care să sugereze că obiectele zburătoare aparent foarte avansate observate de piloți militari americani erau nave ale unei civilizații extraterestre, potrivit publicației The New York Times și altor organizații de presă care au primit informații despre raport.
Însă, raportul nu a putut explica nici zecile de fenomene și incidente, unele filmate de piloți, astfel că existența extratereștrilor nu poate fi exclusă.

Potrivit The New York Times, care a citat oficiali seniori din administrația SUA, raportul a concluzionat că mare parte din cele aproximativ 120 de incidente din ultimii 20 de ani nu au nicio legătură cu tehnologia guvernamentală sau militară americană. Totodată, obiectele nu au fost clasificate nici ca baloane meteorologice.

A realizat una dintre marile INVENŢII ale omenirii dar a uitat să o patenteze

Scris de Mihaela STOICA. Posted in Dezvaluiri


A neglijat să facă o cerere pentru patentarea invenţiei.
Pe 24 martie 1896, fizicianul rus Aleksandr Popov realiza prima transmisie a unui semnal prin unde radio din istorie.
Cu toate acestea, cinstea de a fi inventat transmisia radio nu i-a revenit lui deoarece a neglijat să facă o cerere pentru patentarea invenţiei.
Aleksandr Popov s-a născut în satul Turinskie Rudniki, în Munţii Ural, în familia unui preot. În tinereţe s-a arătat interesat de ştiinţele naturii, iar tatăl s-a străduit să-i asigure o educaţie cât mai bună. A urmat cursurile seminarului din Perm, iar apoi ale Universităţii de stat din Sankt Peterburg. După absolvire, Popov a început să lucreze ca asisten într-unul dintre laboratoarele universităţii, iar apoi a plecat să predea la Şcoala rusă de torpile navale din Kronstadt din insula Kotlin.

Eva Braun, amanta pe care Adolf Hitler a ținut-o mult timp ascunsă

Scris de Ioana Matei. Posted in Dezvaluiri


Eva Braun a fost mult timp amanta secretă a lui Adolf Hitler. Braun și Hitler s-au căsătorit cu 40 de ore înainte ca cei doi să se sinucidă împreună la data de 30 aprilie 1945.
Eva Braun s-a născut la data de 6 februarie 1912 într-o familie bavareză din clasa de mijloc inferioară și a fost educată la Institutul Catolic pentru Tinere din Simbach-am-Inn, landul Bavaria.
Eva Braun l-a cunoscut pe Adolf Hitler în 1929, la vârsta de doar 17 ani. Pe atunci, Braun era angajată ca vânzătoare în magazinul lui Heinrich Hoffmann, fotograf și prieten al lui Hitler. Hoffmann l-a prezentat pe Hitler lui Braun drept „Herr Wolf”. Hitler a început la scurt timp să o curteze pe Braun, iar până în 1936 Braun se mutase în cabana dictatorului din Berchtesgaden.

Care au fost, de fapt, primele „pașapoarte de vaccinare”

Scris de Ioana Matei. Posted in Dezvaluiri


La începutul secolului XX, Statele Unite ale Americii erau devastate de o epidemie de variolă. În timpul epidemiei de cinci ani între 1899 și 1904, oficialii guvernamentali au confirmat 164.283 de cazuri de variolă. Însă, numărul real ar fi putut să fie de cinci ori mai mare.
Pentru a încetini răspândirea virusului deosebit de infecțios și adesea mortal, o companie națională pentru vaccinare a fost inițiată. În orașele și statele cel mai afectate, vaccinarea a fost obligatorie și certificate oficiale de vaccinare erau necesare pentru a munci, pentru a merge la școală, pentru a folosi trenurile sau chiar pentru a merge la o simplă piesă de teatru.
Ordinele privind vaccinarea obligatorie au înfuriat mulți americani care au format ligi anti-vaccinare pentru a-și apăra libertățile personale. În încercarea de a păcăli oficialii de sănătate publică, care mergeau din ușă în ușă (adesea escortați de polițiști) pentru a pune în aplicare legile de vaccinare, unii activiști anti-vaccinare își falsificau certificatele de vaccinare. Oficialii medicali nu puteau să stabilească dacă certificatele erau autentice, astfel că au recurs la dovezile fizice. Aceștia cereau să vadă cicatricea de la vaccinare.

Viața Zoiei Ceaușescu, singura fiică a soților Ceaușescu

Scris de Ioana Matei. Posted in Dezvaluiri


Zoia, singura fiică a soților Nicolae și Elena Ceaușescu, s-a născut la 1 martie 1949. Zoia a mai avut doi frați, Valentin și Nicu Ceaușescu.
Singura fiică a soților Ceaușescu a urmat cursurile Liceului nr. 24, acum Liceul Teoretic „Jean Monnet”, pe care l-a absolvit în anul 1966. Zoia a absolvit mai apoi Facultatea de Matematică, însă avea și preocupări intelectuale, fiind bibliofilă și colecționară de opere de artă. Părinții ei, Nicolae și Elena Ceaușescu nu erau de acord cu viața extrem de socială a fiicei lor. Astfel, cuplul a ordonat în repetate rânduri Securității să o urmărească pe Zoia. Nicolae și Elena Ceaușescu erau îngrijorați și de anturajul fiicei lor.
Totuși, condițiile în care Zoia Ceaușescu a primit titlul de doctor în matematică nu sunt clare.
În 1980, Zoia s-a căsătorit cu Mircea Oprean, inginer din Sibiu și profesor universitar la Politehnica din București.

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021