Jucatorii braileni au primit 50% din salariile restante! Adelin Soare: “Lotul este destul de bun pentru a ocupa unul din locurile de play-off!”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Economie


Sub conducerea noului actionariat, jucatorii CF Braila au primit salariile restante pe lunile august si septembrie. Responsabil este omul de afaceri Florin Carligea, care a reusit intoarcerea din drum a jucatorilor şi implicit de a mentine echipa fanion a orasului Braila in Liga 2.Pana se va stabili oficial noua componenta a Consiliului de Administratie si noul presedinte, Adelin Soare fiind interimar, fotbalistii vor continua sa vina la pregatiri, fiind obligati sa faca asta din cauza contractelor.

„Am scapat de jumatate din datoriile generale, jucatorii si-au primit salariile pe august si septembrie”

“Faptul ca eu mi-am dat demisia nu inseamna ca s-a schimbat ceva. Interimatul il asigur tot eu.

Cei care au venit langa echipa incearca sa se reorganizeze, clubul fiind intr-o perioada in continuare cu probleme, dar mai mici decat erau in vara.De cand autoritatile au decis sa se retraga noi am incercat sa ne orientam catre afaceristii braileni. S-a muncit enorm in ultimele sase luni si m-am intalnit cu diverse persoane. Domnul Carligea este principalul finantator, dar mai sunt si alte persoane influente, dar vrem ca numarul acestora sa creasca in urmatorii doi ani.Marti, miercuri se va sti exact pe ce se va baza clubul in acest an, referitor la conducere. 50% din datoriile fata de jucatori, adica august si septembrie, s-au platit. Este greu de estimat sa spunem cu cat vor mai contribui autoritatile locale, dar pana cand nu se vor pune la punct toate actele e greu de spus.Cred ca intr-un final clubul va avea de castigat. Lotul este destul de bun pentru a ocupa unul din primele sase locuri din clasament.
Despre mine nu va pot spune ce voi face in viitor, important a fost ca am reusit sa aduc acesti noi investitori“, a declarat fostul presedinte al brailenilor, la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024