UK Bookmakers

Proprietarii care nu mai pot plăti ratele ar putea deveni CHIRIAŞI ÎN PROPRIA CASĂ

Scris de LB. Posted in Economie


Nu există an electoral în care partidele politice să nu-şi dea în petic şi să ofere tot felul de pomeni electorale, doar, doar or primi un vot în plus. În ultimele săptămâni am asistat la iniţiative menite să arunce praf în ochii românilor cocoşaţi de noi taxe şi impozite.
După ce săptămâna trecută, politicienii UDMR veneau cu propunerea ca împrumutul în valută să fie transformat în credit în moneda naţională, la cursul de schimb din momentul contractării, reprezentanţii aceleiaşi formaţiuni politice susţin că proprietarii care nu-şi mai pot achita ratele la bancă ar trebui să primească o mână de ajutor.

Astfel, potrivit iniţiativei Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, statul ar urma să cumpere casele pentru a le transforma în locuinţe sociale, iar apoi le va da în chirie foştilor proprietari, evitându-se astfel evacuarea lor şi prăbuşirea pieţei imobiliare, dacă băncile vor scădea preţurile pentru a vinde cât mai repede.

Iniţiatorii proiectului susţin că măsura ar trebui aplicată doar la creditele făcute de oameni simpli pentru a-şi cumpăra un apartament de până la 50.000-100.000 de euro, nu de cei cu credite pentru vile sau alte locuinţe de lux.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ajute-cu-creditele-udmr-proprietarii-plati-ratele-deveni-chiriasi-in-propria-casa-481584.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020