UK Bookmakers

LPF discuta vanzarea la pachet a drepturilor de televizare pentru meciurile din Liga 1 si Liga 2

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Economie


Presedintele LPF 2, Auras Brasoveanu, a dezvaluit ca a purtat negocieri cu seful LPF, Gino Iorgulescu, pentru vanzarea la pachet a drepturilor de televizare ale meciurilor din primele doua esaloane ale fotbalului romanesc. Astfel, suma de 100 de milioane de euro  pe care Liga Profesionista de Fotbal o solicita televiziunilor interesate sa cumpere drepturile de televizare ar putea creste cu valoarea evaluata pentru pachetul partidelor din liga secunda.

Gino Iorgulescu are grija si de Liga 2

“Se incearca o negociere la pachet cu Liga 1, dar cota corespunzatoare Ligii 2 va reveni in proportie de 100% Ligii Profesioniste a doua, fara sa se aduca atingere intereselor Ligii 1″, a declarat Auras Brasoveanu in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Totodata, seful LPF 2 a mai marturisit ca Gino Iorgulescu este implicat activ in organizarea forului recent constituit, oferind consultanta conducerii Ligii Profesioniste a doua pe marginea chestiunilor de ordin administrativ.“Voi avea discutii cu domnul Gino Iorgulescu, care vine in sprijinul organizarii cat mai eficiente si mai rapide a Ligii Profesioniste a doua. Dumnealui m-a invitat la negocierile privind drepturile TV, pentru a castiga experienta si pentru a lua act de modul in care liciteaza dumnealor aceste drepturi.Conform legii, fiecare Liga are comisii jurisdictionale proprii. Voi avea o discutie cu dumnealui pentru a afla de ce a cedat Comisiile catre FRF. Daca acest lucru este constructiv si din punct de vedere organizatoric mai eficient, vom face si noi la fel“, a mai spus Auras Brasoveanu.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020