Virgil Munteanu, presedinte ACS Fortuna: “Facilitatile fiscale oferite cluburilor s-ar putea concretiza pana pe 1 iulie”

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Economie


Razvan Burleanu i-a invitat la discutii pe reprezentantii gruparilor de Liga a treia pentru a discuta despre modificarea regulamentelor, un nou sistem competional, dar si despre facilitatile fiscale de care se vor bucura echipele din al treilea esalon fotbalistic. Prezent la adunarea organizata de seful de la Casa Fotbalului, presedintele clubului ACS Fortuna Poiana Campina, Virgil Munteanu, s-a declarat incantat de maniera de lucru a noului sef al FRF.

Liga a treia  cerut modificare sistemului competitional

“A fost prima data de cand am creat aceasta echipa cand am participat la o intalnire cu adevarat concreta,

pentru ca celelalte erau niste monologuri de la prezidiu. Acum a fost o intalnire extrem de benefica, pentru ca s-au intamplat foarte multe lucruri importante pentru Liga 3 s-au discutat si despre facilitatile fiscale propuse de domnul presedinte.
Din ceea ce ne spunea domnul presedinte, aspectele referitoare la facilitatile fiscale oferite s-ar putea concretiza pana la 1 iulie, iar la celelalte s-a dat un vot de principiu pentru un sistem competitional de 6 serii a 14 echipe. Sunt lucruri care se vor rezolva intr-un viitor apropiat.S-a discutat despre noul sistem competitional, s-a discutat despre numarul de jucatori sub 21 de ani care sa joace in echipele de Liga a treia. Intalnirea a durat doar vreo trei ore, dar a fost foarte constructiva.Referitor la acest sistem competitional, noi am avut o propunere usor diferita. Am dorit impartirea Ligii a treia dupa modelul italian, in C1 si C2, dar acest lucru nu a fost acceptat. Apoi am discutat despre aceste facilitati care sunt cu adevarat importante pentru investitorii care vor sa se implice in activitatea fotbalistica. Ne-a mai interesat o modificare a activitatii comisiilor la nivelul FRF, pentru ca ne-am lovit de-a lungul timpului de extrem de multe aberatii la aceste comisii“, a declarat Virgil Munteanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Trafic Sport”, realizata de Horatiu Sima.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021