UK Bookmakers

Gabriel Zetea (PSD): ”Inabilitatea PNL Maramureș de a impune profesioniști în Guvernul Orban va văduvi județul de investiții importante”

Scris de PSD. Posted in Economie


Joi, 21 noiembrie 2019, cu începere de la ora 12.00, la sediul Partidului Social-Democrat Maramureș a fost organizată o conferință de presă de către președintele filialei județene, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest, alături de care s-a aflat deputatul Călin Matei și fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, actual manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Ca o ironie, liderul PSD Maramureș a subliniat faptul că la această conferință de presă a avut acces toată presa din județ, fără a fi făcută o selecție prealabilă între jurnaliști și că toți cei prezenți vor răspunde la orice întrebare adresată de mass-media.


”Nu vrem să luăm exemplul administrației prezidențiale care organizează un anumit tip de dezbateri închise, doar pentru cei selectați. Nici nu am percheziționat pe nimeni la intrare, așa cum am înțeles că s-a întâmplat la mitingul electoral al președintelui Iohannis aici, în Baia Mare, unde reprezentanții presei maramureșene au fost percheziționați la intrarea în Sala Sporturilor, ceea ce mi se pare extrem de grav, fiind un atac la democrație”, a conchis președintele Gabriel Zetea.
În mesajul său, liderul județean al PSD a arătat că felicită abilitatea politică a reprezentanților PMP Maramureș pentru faptul că reușesc să impună oameni în funcții de conducere, atât la nivel județean, cât și național, și s-a referit la faptul că PMP va primi postul de prefect al Maramureșului, obținând, totodată, și o funcție de secretar de stat.
”În ultimii anii, colegii din Partidul Mișcarea Populară au dat dovadă de o abilitare extraordinară, iar funcțiile pe care le obțin la nivel național, în Guvernul PNL, sunt în detrimentul organizației județene a Partidului Național Liber din Maramureș, care nu reușește sub nicio formă să identifice maramureșeni capabili, simpatizanți PNL, care să facă parte din Guvernul Orban sau să fie între preferații președintelui Klaus Iohannis. Astăzi, se pare, că reprezentanții PMP vor obține și funcția de prefect și funcții de secretari de stat. Bravo lor că au identificat astfel de persoane, dar mă îngrijorează în schimb, extrem de mult, inabilitatea PNL Maramureș care nu poate, nu știe sau nu are suficientă influență la București, pentru ca Maramureșul să obțină funcții în urma cărora județul să beneficieze de finanțări, la fel cum s-a întâmplat în ultimii trei ani de zile. Atrag însă atenția că acesta nu e un lucru nou, deoarece jumătate ultimii 20 de ani, PNL a fost la guvernare și, din păcate, pentru Regiunea de Nord-Vest, acest lucru s-a transpus în investiții dirijate înspre Cluj, la fel cum toate funcțiile importante din această regiune au mers tot către Cluj în guvernarea liberală. Și de fiecare dată Maramureșul, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Bihor, Sălaj și alte județe au avut de suferit. Regiunea de Nord-Vest a fost pârjolită de investiții datorită inabilității reprezentanților PNL din aceste județe și toate investițiile au mers la Cluj. Astăzi lucrurile se repetă și noi, maramureșenii, vom avea foarte mult de suferit”, a subliniat Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș.
Liderul județean al social-democraților a arătat că PSD va face tot posibilul să recâștige încrederea maramureșenilor pentru ca oamenii pe care PSD a reușit să îi impună în conducerea administrației centrale să revină în acele funcții. ”Și unul dintre acești oameni este fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, probabil cel mai bun ministru al Sănătății din ultimii 30 de ani. Îi mulțumesc pentru întreaga activitate depusă în fruntea Ministerului, pentru că acest lucru face cinste PSD Maramureș. Și am aruncat mănușa colegilor de la PNL și USR, că ei tot vorbesc public despre depesedizarea administrațiilor locale. Astfel de oameni vor sa dea afară din administrația publică, cum este Sorina Pintea? Nu ar fi o problemă dacă ar avea oamenii necesari și profesioniștii pregătiți să ocupe astfel de funcții importante în administrație. Dar nu îi au, așa cum nici cei de la București, din organizația PNL, nu acceptă nici un maramureșean în echipa de conducere de la București”, a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020