Baroul Maramures intre CORUPTIE, INTERESE si INCOMPETENTA

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Sangele apa nu se face! Procurorul comunist Ioan Blajan REFUZA s-o cerceteze pe avocata Magda Cocuta, de asemenea fost procuror comunist

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca intre mine si familia fostului deputat Lese Doru Brasoan exista o anumita animozitate.
In procese avute el a sustinut ca si-a pierdut mandatul din cauza mea.
De parca eu as fi de vina pentru traseismul sau politic, pentru faptul ca si-a angajat neamurile pe banda la Parlament, sau pentru ca averea i-a crescut din senin dupa ce mama – altfel simpla traitoare-n mediul urban – alaturi de socrul lui, exdascal de geografie i-ar fi dat NUMAI 5 vechi miliarde de lei.


Din ce?
Din oua?
Din meditatii?
INCA nu stim raspunsul, insa DNA si ANI is tare pe aproape.
Cum asta nu face obiectul atentie noastre de ACUM, va spunem numai ca am sesizat Baroul Maramures asupra atitudinii de forta si asupra modului in care avocata Magda Cocuta, fost procuror comunist a inteles sa-si apere clientul cu bube-n cap.
N-am scris NICIODATA despre suspiciunile si barfele ce circula libere prin targ si care inconjoara acest personaj, nici despre barfele cum ca ar fi fost „fata de treaba” in facultate, DAR nici despre faptul ca sotul ei, de asemenea fost procuror, ar fi luat-o deja cu burta la gura, motiv pentru care, de nenumarate ori a avut motivul ca sa n-o mai trateze ca pe… o DOAMNA.
N-am scris nici despre alte lucruri!
Insa, EI, c-o nesimtire numai de ei inteleasa au inteles sa-mi calce-n picioare viata si sa improaste cu noroi in tot ce am mai bun si mai sfant.
Va spun ca DUPA ce am sesizat Baroul Maramures – dupa HAT timp trecut! – INCA nu mi-a raspuns nimeni DE CE Magda cocuta SFIDEAZA si INCALCA LEGILE!
Nu continui pentru ca e joia mare!
Da, dar nu eu voi fi rastignit de data asta!
Pentru ca si pentru fosti procurori, actuali avocati sau alte cele TREBUIE sa existe LEGE!
Sau nu?

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024