Despre manipulare şi coincidenţe

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Ceea ce se întamplă acum în ţară pot vedea până şi cei orbiţi şi îndoctrinaţi că seamănă izbitor cu ceea ce s-a întâmplat în noiembrie 2015.
Scuzele, pretexte, susţinerile au ca rădăcină TOT un incendiu într-un club bucureştean, atunci Colectiv, acum Bamboo.
Şi într-un caz şi în celălalt s-a vorbit de mâini criminale, dar... cercetările continuă.
Şi într-un caz şi în celălalt au apărut „spontan” manifestări neautorizate, unele la care imediat a apărut şi Johannis.
În ambele cazuri preşedintele şi-a încălcat atribuţiunile, ajungând să instige direct la răsturnarea guvernelor Ponta şi Grindeanu.


Neamţul voia să curgă sânge românesc într-un posibil război civil.
Că dacă PSD –ul ar fi scos şi el oameni în stradă, exact la asta se ajungea.
Dar, cum a face caz neapărat şi a înventa pretexte nu ţine la infinit, preşedintele mutalău a început să încurce marfa cu ambalajul.
Spre exemplu, după ce în Guvern i-a lăudat pe miniştri, vineri s-a sucit şi a contestat ordonanţe ÎNCĂ NEDATE, apoi a ieşit în strădă.
Aţi văzut că toate s-au întâmplat după ce Dragnea şi Grindeanu au cinat cu Trump?
Credeţi că este o coincidenţă?
Apoi Parlamentul a devenit o haită de penali, el contestând astfel ordinea de drept stabilită la alegerile din 11 decembrie.
Haideţi să vă spunem noi ce e de spus1
Merită să citiţi ce a scris preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea pe pagina sa de socializare, rânduri care îi pot lămuri pe toţi cârcotaşii:
„Si acum ca s-au mai linistit spiritele de ieri as vrea sa fac si eu cateva precizari:
1. Modificarile la Codul Penal...actualul Cod Penal a fost adoptat prin asumarea raspunderii Guvernului Boc fara nicio dezbatere. Guvernul Ciolos a modificat anul trecut prin Ordonanta sute de articole din Codul Penal care restrang drepturile cetatenilor simpli si nu am vazut (inafara de cateva televiziuni si cateva voci de la PSD) nicio opozitie, nicio manifestatie ,niciun comentariu. Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale zeci de articole din Codul Penal care trebuie revizuite si asta face acum Guvernul Grindeanu: pune in acord cu Constitutia multe nereguli.
2. Legea gratierii...si nu a amnistiei!!!...cred ca aici lumea face o confuzie intre cei doi termeni ...gratiere inseamna eliminarea executarii pedepsei fara a se sterge cazierul ,iar amnistie inseamna stergerea efectiva a faptei. Propunerea Guvernului se refera la gratierea unor fapte, fara amnistie! Mai mult ,sunt exceptate de la gratiere : faptele de coruptie (dare si luare de mita sau trafic de influenta), orice infractiune violenta (furturi, violuri, talharii ,etc) si mai ales eliberarea propriu-zisa se face cu recuperarea prejudiciului acolo unde este cazul. Asadar, acuzele unora ca o sa scape coruptii nu sunt decat dezinformari .
Revenim acum la cateva considerente politice:
1. presedintele iohannis se crede inca in campanie electorala. Ghinion domnule presedinte! Campania electorala s-a terminat in decembrie si au castigat altii decat favoritii d-voastra. Asta nu inseamna decat ca va fi mai bine pentru Romania. iohannis vrea scandal politic pe modelul Basescu si nu ar trebui sa ii dam satisfactie.
2. Este dreptul oricui sa protesteze, chiar si atunci cand nu are motive intemeiate sa o faca...si eu personal ma voi bate in politica pentru ca toti sa avem acest drept! Doar o rugaminte am si eu: nu va lasati manipulati de interese straine Romaniei!
3. PSD poate oricand sa organizeze mitinguri de sustinere a Guvernului si se poate baza pe mult mai multi oameni decat am vazut ieri in strada...daca ieri in Baia Mare au fost 2-3 sute PSD poate aduna 10.000. Daca ieri in Romania au fost 30.000, PSD poate aduna 1.000.000. Dar nu asa se conduce o tara. Alegerile se castiga la vot si nu in strada...sper ca iohannis si apoi cei de la USR si PNL sa inteleaga in sfarsit asta!
4.PSD are mult de munca...avem un Program de guvernare care trebuie respectat si doar asta vom avea in minte indiferent de provocari!”

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024