SĂRBĂTORI FERICITE !!!

Scris de Rocneanu. Posted in Opinii


Îmi cer scuze ca, efectiv nu am stiut concret cui sa-i adresez această rugaminte domnule profesor, deoarece, exact cum se intâmpla pe vremea răposatului, şeful asociaţiei noastre de proprietari, doreşte sa ne educe pe noi, locatarii care ne plătim obligatiile faţă de Stat, deoarece un locatar nu face acest lucru, adică nu-şi plăteşte taxele comune, cu toate ca este tânăr, este in serviciu şi n-are chef. Din ce spune preşedintele asociaţiei,  de mâine opreşte liftul pe ambele scări ale Blocului 21/20 Dr. Victor Babeş,

pânâ când "nenea ăla" îşi va plăti restanţele. În acest an, aceasta, ar fi a treia intrerupere a curentului de la lift, a mai fost oprit şi în perioada Paştelor mai mult de o săptămâna, si acum a venit preşedintele asociaţiei, sa ne anunţe ca de mâine nu vom avea lift, până...vrea el, sau până va plăti "nenea" respectiv, care nu a plătit nici după intreruperile anterioare.
       Blocul nostru fiinţează din 1969, când tineri şi sănătoşi am primit cheile de la domnul Georgescu, după câteva zile de îndreptat pământurile şi găurile uitate de constructori.Coincidenţa este ca acest act "patriotic" l-am făcut chiar cu câteva zile inainte de Crăciun, dar atunci era Moş Gerilă. De atunci populaţia locatarilor celor 44 de apartamente, pe o scară, au îmbătrânit, şi astazi vărsta medie a locatarilor este undeva în jur de 55 de ani, cel mai tânăr locatar sunt trei băieţi de 27 de ani şi ceilalţi ne apropiem de 70-80. Nu doresc sa vă enunţ felurile lipselor de sănatate, a banilor, sau alte lucruri ce le indură pensionarii de astăzi, sunt pline ziarele, dar puţini cei care citesc. Ieri ne-a sosit pensia şi azi ne-am plătit curentul, şi apa şi celelalte, ziceam ca facem cumpărăturile mâine cand, după căte vedeţi, CINEVA are acest drept ca ne poate plimba cu plasele în mâini la etajele la care locuim de 40-50 de ani.Situaţia sănătaţii locatarilor, actualul preşedinte de asociaţie, nu are pregătirea să priceapă faptul ca, soţia a avut operaţie pe cord deschis, că eu am două infarcturi, şi circa un sfert dintre locatari, cam asta le este starea sănătăţii, care se poate evalua la faţa locului. A opri curentul pentru scara noastră, este egal cu o condamnare la spitalizare dacă nu la moarte şi de ce să facem astfel de sărbători, nişte persoane care au muncit aproape o jumătate de veac, am mai primit şi diplome de onoare de la Primărie şi Consiliul Judeţean, o medalie de la fostul Comitet Central al UTC-ului şi vine cineva care cu zâmbetul pe buze, îmi spune senin că ...In mod firesc are dreptul o persoană sa condamne fizic pe cineva care este respectat de Consiliul Primăriei, dar el este sau se crede,că-i ceva mai sus de art. 16 din Constituţie, că poate râde de acei care şi-au ruinat sanătatea muncind şi probabil muncind bine, pentru obste şi învăţământ. Cum nu putem, nu are nimeni voie sa sechestreze o persoană, dacă acest presedinte ne supune la această sechestrare şi bătaie de joc să nu ne putem cumpăra ce ne lipseşte, cu un astfel de tratament, după inchierea anilor de muncă, şi cu felicitări, noi  nu mai sperăm multe de la viaţă, dacă ori cine ne poate batjocuri. În acest caz voi face publică această jalbă şi organelor care probabil ca se ocupă de protecţia şi liniştea bătrâneţelor noastre. Mulţumesc domnului   redactor şef că mi-au dat posibilitatea să expun ce viaţă ne mai aşteaptă...cât o mai avem.

Cu aleasă stimă Rocneanu

http://izvoarecodrene.blogspot.ro/2013/12/sarbatori-fericite.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024