Deputatul Cătălin Cherecheş e bolnav psihic şi trebuie să se interneze chiar la spitalul condus de mama lui

Scris de IR Rosiianu. Posted in Opinii

O mai veche vorbă românească spune că „aşchia nu sare departe de trunchi”, alta că „cine seamănă vânt culege furtună”. Printre altele!
Uitându-mă bine-n jur am constatat faptul că SUNT printre acele puţine persoane care urmaresc cu atenţie mărită şi constant fenomenul politic de pe la noi.
Asta mi-a permis, de-a lungul vremii/vremurilor să bag de seamă ŞI evoluţia beizadelei Cătălin Cherecheş, om care s-a opus, recent, în Parlament (până) şi propunerii ca parlamentarii să fie expertizaţi psihiatric la momentul înscrierii pe liste.

ACUM ŞTIU de ce a făcut rapandula asta!
El, spre exemplu, într-un ziar on line care a avut NUMAI 2045 de vizite în ultima lună, 701 în ultima săptămână şi doar 102 în ultimele 24 de ore (statistică WTA la ora 16:47), a făcut o „declaraţie politică” prin care vrea să îşi şteargă de praf imaginea de rahat.


Mai exact, acelaşi „elitist” - fiu al unei mame care a încercat să-l şantajeze la Gherla pe Anghel şi fiu al unei mame care încalcă secretul medical numai pentru a-I pune la îndemână unui rahat cu ochi pe care nu l-a avortat atunci pentru că nu a avut bani, deoarece răposatul soţ încă nu apucase să facă bani negri din defrişarea haotică a pădurilor maramureşene – face acum contracte VASTE de publicitate PE FAŢĂ exact NUMAI cu publicaţii care chiar nu corespund pretenţiilor pe care le-a enunţat constant.
Că tăt am atins această problemă, e vorba de un ziar care, paradoxal, la mai bine de un deceniu de când am deţinut şi eu 15% din acţiuni, „patronul” Adrian Rusu nu a fost capabil măcar să schimbe sigla pe care am conceput-o eu şi cu Călin Gaşcu. Dar, cum nu ăsta e subiectul din propoziţie, vreau să vă săpun doar că DOBITOCUL din propoziţie iar se foloseşte de faptul că are un anumit control – financiar, emoţional? – asupra colegului Adi.
Mai exact, după ce l-a stârnit pe acesta ba împotriva lui Vasile Vlaşin, ba împotriva lui Gabriel Ardusătan, ba împotriva lui Călin Pop, toţi oameni care l-au reclamat la CAN pe Adi – din nefericire! – Cătălin îl foloseşte acum pentru a poya în înger.
Mai exact, DEŞI toată lumea ştie şi grosul presei a scris asta, Kake se dă înger şi ÎNCEARCĂ, acum, în ultimul ceas, să pozeze într-un om care NU VREA să meargă pe mâna partidelor politice.
Deşi, paradoxal, taman el dă năvală în biroul lui Mircea Man!
Titlul nostru se justifică întru totul atâta vreme cât personajul din propoziţiune, om care ieri şi-a susţinut "virginitatea" publică, dar din câte rezultă nu este decât o altă "curvă" politică, ar trebui să se apuce de altceva.
Nu poate avea sprijinul nostru un om care astăzi spune una şi mâine neagă !
Oricum, citiţi mai jos faptul că pentru „eminentul” KAKE - scuzaţi kakafonia! – BAIA MARE nu e mare.
Vezi măcar titlul pe care l-au dat cei care sunt plătiţi – sau santajaţi – să îi facă imagine beizadelei.

Declaraţie politică - Cătălin Cherecheş: Bârfa are picioare scurte. Baia mare este partidul meu

“În ultimele zile a apărut pe piaţa media şi prin unele cercuri politice un cor de bârfe care a luat în cătarea pistoalelor cu apă cariera mea politică. Este semn că interesul legat de persoana mea devine sinonim, în mintea câtorva oameni politici, cu spaima. Aceştia consideră că a denigra este sinonim cu a învinge într-o potenţială competiţie electorală. Îi sfătuiesc să nu se lanseze în patria iluziilor, deoarece pentru mine vocaţia şi cariera sunt legate de comunitatea pe care o reprezint şi nu de existenţa unor partide politice în peisaj.
Nu duc tratative cu nici un partid politic. Este desuet orice, modul chiar verbal pus pe seama mea într-o astfel de conjunctură.
Eu am reprezentat şi reprezint comunitatea băimareană şi prin extensie cea maramureşeană.
Este nevoie de aceste precizări doar pentru a potoli entuziasmul ridicol al bârfitorilor interesaţi strict de ridicolele lor pseudocariere politice.
Comunităţile pe care le reprezint mă cunosc. Sunt convins că bârfele vor continua. Ele sunt apanajul spaimos al oamenilor nesiguri pe propriile lor destine.
Dar am considerat necesar a puncta cele de mai sus pentru ca băimarenii şi maramureşenii să-şi întărească propriile certitudini că îi reprezint şi îi voi reprezenta ca şi până acum”.

Cătălin Cherecheş, deputat de Maramureş

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024