UK Bookmakers

Deputatul Gheorghe Firczak si-a lansat o noua carte

Scris de JD. Posted in Rutenii


Cercul Militar din Deva a fost, în 20 mai, gazda unui eveniment cultural de excepție, la care a fost prezent un numeros public. Evenimentul a constat în lansarea unei noi apariții editoriale, purtând reputata semnătură a dr. Gheorghe Firczak, deputat de Hunedoara în Parlament din partea Uniunii Culturale a Rutenilor din România (UCRR).

 

„Conotații istorice și politice în publicistică”

Noul volum al distinsului istoric dr. Gheorghe Firczak este intitulat „Conotații istorice și politice în publicistică” și a văzut lumina tiparului prin grija agenției de publicitate TMT MEDIA INTERNATIONAL și a cotidianului „Servus Hunedoara”, membri de frunte ai Patronatului Presei din România. Lucrarea de față reprezintă un colaj de materiale publicate de-a lungul vremii de distinsul istoric, cu dezvăluiri, lămuriri sau lansări de ipoteze interesante, toate acestea fiind bazate pe date concrete și remise tiparului după o temeinică cercetare, dar și considerații personale asupra unor evenimente. Cartea semnată de dr. Gheorghe Firczak se adresează nu doar specialiștilor, ci și cititorilor obișnuiți. Conținutul lucrării, bine structurat, este unul captivant, care te îndeamnă la o lectură atentă, dar și la o analiză a celor prezentate. Despre valoroasa lucrare au vorbit Ioan Inișconi, subprefect de Hunedoara, Francisc Gall, vicepreședinte al UCRR, scriitorul Dumitru Tâlvescu, Dorin Sângiorzan, vicepreședintele Asociației Județene a Răniților din Revoluție (AJRR) Hunedoara, profesorul Olivia Nițescu și Valentin Popescu, Președinte Executiv Patronatului Presei din România „ROMEDIA”, cel care a și fost moderatorul acțiunii. Gheorghe Firczak, care și-a obținut doctoratul în istorie în 1997, la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj, este autor a numeroase lucrări de specialitate, fiind înscris în Enciclopedia Personalităților din țara noastră, și este vicepreședinte al Societății de Istorie și Retrologie Agrară a României. Dr. Gheorghe Firczak s-a aflat, în zilele zbuciumate din decembrie 1989, în primele rânduri ale revoluționarilor deveni. Ca om politic s-a făcut remarcat prin numeroase propuneri legislative, dar și declarații politice pertinente. Propunerile sale legislative au vizat și, cu siguranță, vor viza, și în continuare, cu preponderență, domeniul său de activitate, cel al istoriei, multe dintre acestea fiind cu trimitere directă la monumentele și obiectivele deosebite pe care le găzduiește județul său natal.

Diplomă de excelență

Valentin Popescu, președintele executiv al Patronatului Presei din România ROMEDIA, i-a acordat o diplomă de excelență pentru cea mai bună imagine publică excelentă din 2009 și pentru buna colaborare cu presa.

http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol--Deputatul_Gheorghe_Firczak_si-a_lansat_o_noua_carte,2664.html

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020