UK Bookmakers

ADEC a sesizat conducerea Ministerului Afacerilor Interne cu privire la refuzul mai multor primari din județele Covasna și Harghita de a arbora drapelul național al României cu ocazia Zilei Naționale

Scris de RGN. Posted in Sos Romania


Membrii Asociației Civice pentru Demnitate în Europa se declară stupefiați de refuzul mai multor primari din județele Covasna și Harghita, spre exemplu cei din Târgu Secuiesc și Miercurea Ciuc, de a arăta respectul cuvenit Zilei Naționale și de a arbora drapelul național. La Târgu Secuiesc primarul UDMR a tolerat arbobarea a zeci de steaguri negre de doliu iar la Miercurea Ciuc localnicii au fost revoltați de refuzul primarului UDMR de a arbora drapel național în centrul orașului, se arată într-un comunicat preluat de Romanian Global News.

ADEC a sesizat conducerea Ministerului Afacerilor Interne cu privire la aceste fapte care reprezintă contravenții, potrivit prevederilor art. 24 din H.G. nr. 1157/2001.

ADEC atrage atenția autorităților publice centrale asupra faptului că nu mai poate fi tolerată la nesfârșit lipsa de respect a unei părți a autorităților publice locale din județele Covasna și Harghita la adresa Zilei Naționale și solicită conducerii Ministerului Afacerilor Interne să aplice prevederile legale.

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/politic/15699-adec-a-sesizat-conducerea-ministerului-afacerilor-interne-cu-privire-la-refuzul-mai-multor-primari-din-judeele-covasna-i-harghita-de-a-arbora-drapelul-naional-al-romaniei-cu-ocazia-zilei-naionale-.html

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020