UK Bookmakers

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI: Reunirea cu România explicată prin turism

Scris de RGN. Posted in Sos Romania


50 de tineri norocoși din Republica Moldova au șansa de a participa timp de 5 zile într-un tur al României, pentru a vedea care vor fi beneficiile Reunirii cu Țara. Palatul Parlamentului, Castelul Corvinilor sau munții sunt doar unele din atracțiile turistice pe care le pot vedea, transmite Romanian Global News.

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI organizează în perioada 29 aprilie – 4 mai Caravana UNIREA ÎNSEAMNĂ. Caravana constă într-o călătorie peste Prut și o Școală de Cultură și Afirmare Românească pentru 50 de persoane, iar traseul cuprinde unele dintre cele mai semnificative atracții turistice ale României (Capitala București, Cetatea Unirii – Alba Iulia, defileul Jiului, Cetatea Devei, Castelul Corvinilor, Orașele: Galați – Petroșani - Sibiu - Brașov, Munții Carpați și altele).

Timp de 3 zile, la Petroșani, tinerii vor participa la o serie de cursuri și workshopuri despre cultură și tradiții, organizate de filiala locală Platformei Unioniste Acțiunea 2012 în parteneriat cu Asociația Studenților Basarabeni și cu sprijinul Universității din Petroșani.

„Mesajul Caravanei e simplu și se adresează fiecărui locuitor al Republicii Moldova: UNIREA ÎNSEAMNĂ să ai acces nelimitat la toate aceste locuri. Iar pentru a putea ulterior fi un mesager convingător al Unirii, TM invită tinerii interesați să aplice pe site-ul tinerii.md și să se alăture Mișcării în această aventură. Pe site se găsesc și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească participantul." a declarat Anatol Ursu, reprezentantul Tinerilor Moldovei.

Orice tânăr activ din raioanele Republicii Moldova poate participa la această caravană. Înscrierile se fac la adresa web http://tinerii.md/caravana-unirea-inseamna până, cel târziu, 25 aprilie. Pentu mai multe informații: 069608949

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=17267:micarea-civic-tinerii-moldovei-reunirea-cu-romania-explicat-prin-turism&catid=52:asociatii--ambasade&Itemid=73

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020