UK Bookmakers

Sute de basarabeni VIN SPRE BUCUREȘTI! Artiștii români COVACI, ARȘINEL și LEȘE AU ADRESAT INVITAȚII să participe la evenimentul care se va desfășura de-o parte și de alta a Prutului

Scris de EVZ. Posted in Sos Romania


Artiști de pe abele maluri ale Prutului sunt alături de cei o mie de tineri porniți din Chișinău pe jos spre București.
În această perioadă, pregătirile pentru refacerea Podului de Flori sunt în plină desfășurare. Evenimentul, care a reunit în anii ’90 românii de pe ambele maluri ale Prutului, ia din nou amploare. Inițiativa Platformei Unioniste Acțiunea 2012 a generat o solidaritate fără precedent, zilnic anunțându-și sprijinul pe rețelele de socializare mii de români.
Artiști din Republica Moldova și-au arătat susținerea față de Unire. Eugen Doga, Anastasia Lazariuc și Nicu Țărnă îi cheamă la Podul de Flori la Prut pe toți cetățenii din dreapta și din stânga râului peste care s-a trasat graniță nedreaptă.

Din România, artiștii Nicu Covaci de la Pheonix, Alexandru Arșinel și Grigore Leșe au adresat invitații către toți cei cu inima română să participe la evenimentul care se va desfășura de-o parte și de alta a Prutului. Podul feroviar va putea fi trecut din nou, după 20 de ani, pe jos, iar frontiera cu Republica Moldova va fi înlocuită de o mare de flori.

,,Mama mea e basarabeancă, tatăl meu e bănățean. Sunt extremele țării care e în întregime a noastră. Sperăm ca în curând Basarabia să revină în granițele românești. Lozinca Phoenix este găsește-ți șira spinării! Îndemn românii, cu mic, cu mare, să se îndrepte sâmbătă, 11 iulie, spre Ungheni, pentru ca Prutul să nu mai fie nicicând frontieră!”, a declarat Nicu Covaci.

,,Sunt alături de tot ce este legat de idealurile Basarabiei soră, cu toata dragostea”, a asigurat și actorul Alexandru Arșinel.

,,Trăim într-o Românie înconjurată de pământ românesc. A sosit vremea să arătăm lumii că avem onoare. Drumul tinerilor este un drum al istoriei, al gândirii care pune în cumpănă, incită și solicită, dar în același timp ne liniștește. Te pune pe drum. Dorința tinerilor este mare. Cred în forța tinerilor, în luminarea lor, care este înălțătoare. Mă alătur cu gândul ca într-o bună zi să avem o Românie întreagă”, a spus Grigore Leșe.

http://www.directproprietar.ro/Sute-de-basarabeni-VIN-SPRE-BUCURETI-Artitii-romni-COVACI--ARINEL-i-LEE-AU-ADRESAT

Share
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020