UK Bookmakers

Meci amical: Lăpuş Tg Lăpuş – ACS Recea 1 – 3 (1 – 1)

Scris de IR Rosiianu. Posted in Sport


Într-un nou meci amical susţinut la numai o zi după deplasarea în Ungaria, echipa pregătită de Romulus Buia şi Ovidiu Mic a obţinut un nou succes, pe terenul celor de la Tg Lăpuş.
Echipa antrenată de Cristi Vasc n-a ţinut pasul ecît în prima repriză, care s-a şi încheiat, de altfel, egal, 1 – 1.
A fost un meci în care experienţa jucătorilor de la Recea şi-a spus cuvântul, ei provenind jumătate de la desfiinţata divizionară B FCM Baia Mare, restul având deja experienţa unui an competiţional în Liga a III-a.
În prima repriză Recea a început în următoarea formulă de joc: Iuliu Mihail Roşiianu – Bogdan Paşca, David Sergiu, Mureşan, Sergui, Gherghel, Aseujan, Ovidiu Taracozi, Sabadâş, Adrian Şter şi Pop Alin.


A fost o repriză în care s-a jucat cu ambiţie, cu vână, un joc codimentat şi cu intrări mai dure, fapt ce a făcut ca să se acorde şi două lovituri de pedeapsă.
Prima a fost acordată gazdelor, iar portarul de numai 17 ani al celor din Recea n-a mai putut para, deşi avusese câteva intervenţii bune, astfel lăpuşenii intrand la pauză la egalitate, după ce Pop Alin deschisese scorul.
În repriza secundă s-a jucat cu următoarea formulă de joc: Iuliu Roşiianu (60 – Alin Bota) – Bogdan Paşca, Lang Lorand, Urs Marian, Gherman Vlăduţ, Raţiu, Aseujan, David Sergiu, Taracozi Ovidiu, Chinde Viorel şi Pop Călin.
În minutul 60 a fost rândul oaspeţilor să primească lovitură de pedeapsă, iar veteranul portar Alin Bota a executat cu sânge rece.
În minutul 75 Bogdan Paşca a înscris pentru 3 – 1, scriind astfel istoria unul meci de verificare cât se poate de util înaintea meciului de Cupa României, care se va desfăşura miercurea viitoare în Satu Mare.
Vă reamintim că în faza anterioară ACS Recea s-a calificat după ce s-a impus cu scorul de 3 – 0 în faţa celor de la Ulmeni, pe terenul acestora.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020