Dansatorii de la Prodance 2000 debutează în noul sezon impulsionați de un aur... american!

Scris de Prodance. Posted in Sport


Debutul în sezonul competițional 2017 are loc la finele acestei săptămâni pentru Prodance 2000, cu prilejul concursului național Cupa Oradea. Dansatorii clubului băimărean pornesc din nou pe drumul performanței după un an în care au excelat la acest capitol, cucerind peste 90 de medalii. Moralul înainte de prima competiție este cu atât mai ridicat cu cât prietenii Prodance 2000, Florin Vlad și Natalia O’Connor, și-au început sezonul cu aur obținut în Statele Unite ale Americii.

După antrenamente intense găzduite de Prodance 2000, băimăreanul Florin Vlad și partenera lui, Natalia O’Connor, au câștigat - pentru a treia oară consecutiv - locul 1 în cadrul categoriei Adulți, dansuri Standard, la Mid-Atlantic Championship, competiție care a avut loc în Bethesda (SUA). Cei doi formează pe ringul de dans o pereche din anul 2011, din 2013 evoluând pentru Statele Unite ale Americii și antrenându-se, atunci când vin în România, la Prodance 2000.
Mid-Atlantic Championship, competiție ajunsă la a noua ediție, a fost una încununată de succes pentru Florin și Natalia, dar nu scutită de emoții, din cauza accidentării suferite de dansatoare: ”A evoluat în semifinale și finale ignorând mari dureri la genunchiul accidentat, forța ei făcându-mă să fiu extrem de mândru! Caracterul și mentalitatea Nataliei sunt acelea ale unui mare campion, iar acest concurs nu a fost decât încă o dovadă în acest sens!”, a mărturisit băimăreanul pe un site de socializare.

Locul 1 cucerit de Florin și Natalia, precum și puterea lor de a trece peste obstacole și de a-și urma obiectivul reprezintă binevenite exemple de urmat pentru prietenii lor, dansatorii de performanță de la Prodance 2000 Baia Mare, care se pregătesc pentru prima competiție din anul 2017. Este vorba despre Cupa Oradea, concurs național ajuns la a 11-a ediție. Întrecerea derulată sub egida Federației Române de Dans Sportiv va avea loc mâine, 25 februarie, în Sântandrei.

Până în prezent, în palmaresul clubului băimărean figurează 722 medalii obținute în cele 1.434 de finale în care dansatorii Prodance 2000 s-au calificat.

Foto: Florin Vlad și Natalia O’Connor (c) facebook Florin Vlad & Natalia O'Connor

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021