Ce a uitat sa spuna Bala “intr-o scrisoare pierduta”?!

Scris de Ioan STER. Posted in Politica

S-au obisnuit cetatenii urbei noatre sa fie “hartuiti”, de tot felul de scriori “pierdute” in cutia postala a fiecaruia, asa cum a fost si scrisoarea catre baimareni, a faimosului candidat Liviu Ioan Bala.
Am aratat, grava greseala politica, care a facut-o distinsul nostru (ex)coleg, marturisindu-si atasamentul sau netarmurit fata de “ciocoiul” Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.
Proaspatul membru al Partidului lui Diaconescu, a mai facut o marturisire, care ar fi trebuit sa atinga coarda sensibila a alegatorului, in prag de alegeri parlamentare, si anume, aceea ca este un impatimit al sportului, ca a fost, chiar implicat in promovarea sportului, un domeniu apropiat sufletului sau.

 

Ca a “activat” la FC Baia Mare si la HCM Baia Mare, o stie toata suflarea sportului din Maramures.
Ce nu ne-a spus, distinsul candidat PP-DD, la alegerile parlamentare, sau poate a omis sa ne spuna cu buna stiinta, despre povestioara cu iz penal, de pe vremea cand conducea destinele clubului de handbal.
Cine stie?
Poate, urmeaza partea a doua a “scrisorii pierdute”, in care va povesti alegatorului maramuresean si aceasta povestioara “neinsemnata”!
Numai sa aiba timpul fizic necesar pentru aceasta, caci campania electorala este pe terminate si Posta Romana se misca cam greu…

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024