UK Bookmakers

Prefectul Anton Rohian REFUZA sa puna-n practica o dispozitie a lui Ponta

Scris de IR Rosiianu. Posted in Administratie


Toata lumea stie ca prefectul Anton Rohian nu se da inlaturi de la nimic pentru a-si ajuta prietenii, chiar si cu pretul incalcarii legii, asa cum a facut-o atunci cand a angajat-o la Institutia Prefectului Maramures pe Marilena Florescu, nevasta prietenului sau de pahar, Claudiu Florescu, fost ziarist, acum doar umbra a ceea ce a fost candva.

Am fost singurul care am zis atunci ca Dan Buca va fi ejectat din functia de purtator de cuvant, fapt ce s-a si petrecut, pur si simplu intamplator!
Ei bine, avand astfel de antecendente atitudinale, prefectul care nu-I iese din cuvant primarului baimarean, dar nici altora din sfera sa de influente.
ULTIMA boroboata facuta de Toni cel viteaz si merele de aur – deocamdata ultima! – e faptul ca REFUZA sa puna in practica o dispozitie a lui Victor ponta, premierul Romaniei si seful al mai mare din PSD, adicatalea taman din formatiunea politic ace l-a propulsat pe el in aceasta functie.
Mai concret, martea trecuta, adicatalea in 15 octombrie 2013, o adresa cu antetul Grupului Parlamentar al Minoritatilor Nationale a fost intocmita si apoi inmanata direct premierului Victor Ponta.
Prin adresa cu pricina s-a solicitat imediata inlocuire din functia de consilier pe problem de minoritati din cadrul Institutiei Prefectului de Maramures a numitului Miroslav Petretchi, care este in aceasta functie din vremuri imemoriale, de pe cand Stefan Buciuta l-a promovat.
Deputatul Uniunii Ucrainenilor din Romania, Ioan Marocico l-a propus pentru aceasta functie pe baiamareanul Mihai Petru Semeniuc, un tanar de 28 de ani care s-a nascut in Valea Viseului si care a absolvit cursurile Universitatii de Nord din Baia Mare, specialitatea Ingineria si Protectia mediului.
Actualmente baiatul face un masterat in Stiinte politice si Administratie publica.
Totodata, el este si presedintele in functie al Organizatiei de tineret pe Romania a Uniunii Ucrainenilor din Romania, deci stie problemele cu care se confrunta aceasta minoritate.
Hartia inaintata lui Victor Ponta, semnata si avizata imediat de acesta a ajuns pe masa prefectului de Maramures inca de vineri.
Nici pana la aceasta ora, insa, Toni cel viteaz nu a pus-o in practica.
Mai mult, a incercat sa-l intimideze pe tanarul numit sis a-l faca sa renunte.
Toni uita ca pana si-n adresa sta scris ca se cere expres inlocuirea din functie a lui Petretchi taman pentru ca acestuia nu-I pasa de rezolvarea problemelor cu care se confrunta aceasta minoritate in judetul nostru.
Noi ii spunem sa nu-si mai incoarde inutil muschii sis a puna in practica ce a dispus Ponta.
Pana nu va fi prea tarziu!
Vom reveni asupra acestui subiect, ca ne… place!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020