Champions League 2018-2019: cine va ajunge în finala la Madrid?

Scris de Elena di Gregorio. Posted in Sport


Jocurile sunt încă deschise pentru această etapă a Champions League, din care lipsesc doar două meciuri pentru calificarea la optimi. În special, este foarte interesant de observat cum, dintre cele opt grupe participante, sunt încă foarte multe echipe care se află la un pas de calificare în următoarea etapă, sau de eliminare. Acest fapt demonstrează cum competiția a devenit mai echilibrată pentru mai multe echipe, după ce timp de aproximativ zece ani spaniolii, germanii și englezii au dominat. Schimbarea de direcție pare acum favorabilă și pentru echipele italiene, care în această ediție au revenit ca protagoniste absolute a Champions League. Juventus lui Allegri este chiar considerată una dintre posibilele câștigătoare al acestei ediții, detașată un pic de Barcellona, și având la spate un grupu destul de mare unde pot fi găsite Real Madrid, Bayern Monaco și Manchester City.

Stejarii vor promova rugby-ul in randul elevilor din Baia Mare

Scris de Mirela Basescu. Posted in Sport


Joi, 8 noiembrie 2018, la Arena Zimbrilor din Baia Mare, jucatorii echipei nationale de rugby a Romaniei vor participa la o actiune de promovare a rugby-ului la nivel scolar, urmand sa se intalneasca cu copiii din cateva unitati de invatamant din Municipiul Baia Mare. Actiunea de Legacy va avea loc intre orele 10-11.

Sărbătoare a dansului la Prodance 2000: festival latino, 5 medalii la Cupa Maramureșului și seminar de pregătire

Scris de Prodance. Posted in Sport


Membrii și sportivii școlii de dans Prodance 2000 Baia Mare au avut parte de o adevărată sărbătoare a dansului la acest sfârșit de săptămână, bucurându-se de 3 zile de workshopuri de dansuri latino caraibiene, de cele 5 medalii și 16 calificări în finale obținute la concursul Cupa Maramureșului și de un seminar de pregătire în dansul sportiv susținut de antrenorul și arbitrul internațional Dimitri Strelnyk.

REZULTATE TriChallenge Mamaia 2017, evenimentul sportiv care a însuflețit stațiunea Mamaia la sfârșit de sezon

Scris de Claudia Sofron . Posted in Sport


Sâmbătă și duminică, 16-17 septembrie 2017, staţiunea Mamaia a fost gazda evenimentului internaţional TriChallenge, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est şi Balcani. Încurajaţi de mii de oameni de pe margine şi ajutaţi de o vreme superbă, cei peste 1.200 de participanţi din țară și de peste hotare, au realizat unul dintre cele mai frumoase spectacole sportive de pe litoralul românesc.

Evenimentul sportiv, ajuns la a IX-a ediţie, a reprezentat totodată şi un inedit mod de a promova Mamaia la nivel internaţional, staţiunea românească fiind deja consacrată pe harta internaţională a competiţiilor sportive importante.

Omul care a făcut din soție amantă și din echipa de fotbal adevărata dragoste, timp de 70 de ani

Scris de LB. Posted in Sport


Este cu aproape 10 ani mai tânăr decât echipa sa de suflet, Rapid și e …cel mai în vârstă suporter al giuleștenilor. E Gheorghe Scurtu, un om a cărui viață e strâns legată de istoria clubului Rapid. Atât de strâns, că în anumite momente până și soția este geloasă pe dragostea față de echipă.
Știe mai toate secretele echipei, are chiar și un muzeu, așa cum ar trebui să aibă o echipă cu tradiție, un muzeu pe care însă proprietarii Rapidului refuză să-l ia în primire, deși colecția de obiecte l-ar face gelos pe orice fan.

Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului: “Baia Mare va fi unul dintre cele mai performante Centre Sportive Naționale!”

Scris de CJMM. Posted in Sport


Reporter:Ce ne puteți spune după primele șase luni de mandat?

Cosmin Butuza, secretar de stat - Ministerul Tineretului și Sportului: După o jumătate de an ca secretar în Ministerul Tineretului și Sportului pot spune că am ajuns să cunosc problemele cu care se confruntă sportul românesc, de la situația nu tocmai fericită a bazelor sportive și a centrelor sportive, la nemulțumirile sportivilor și ale federațiilor naționale. Vizitele în țară mi-au prezentat problemele cu care se confruntă sportivii, de la condițiile minime din sălile de sport la infrastructura uzată moral. Însă, cu toate aceste lipsuri, sportivii români ne reprezintă cu mândrie și se întorc cu medalii de la competițiile la care participă.

20 de baloane cu aer cald au fost deja confirmate ca participare la Festivalul ”Maramureș Balloon Fiesta”

Scris de CJMM. Posted in Sport


Cea de-a patra ediție a ”Maramureș Balloon Fiesta” va avea loc în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie 2017, pe Aerodromul Baia Mare al Aeroclubului României și este un eveniment internațional care promovează frumusețea și valorile culturale ale Maramureșului. Organizat de Asociația SENS cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, pentru buna desfășurare a acțiunii au anunțat că își vor da concursul și reprezentanții autorității locale băimărene. În dimineața zilei de joi, 8 septembrie 2017, în cabinetul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a avut loc o ședință tehnică privind Festivalul ”Maramureș Balloon Fiesta”, la care au participat Loredana Ionescu, președintele Asociației SENS și Peter Hurley, președintele Asociației Interculturale de Tradiții.

Sala de sport din Petrova a fost inaugurată în prezența președintelui CJ Maramureș, Gabriel Zetea și a ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop

Scris de CJMM. Posted in Sport


Luni, 11 septembrie 2017, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon și inspectorul școlar general, Ana Moldovan au participat și la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul Tehnologic ”Alexandru Filipașcu” din comuna Petrova, aici unde administrația locală condusă de primarul Ion Petrovai a inaugurat și noua sală de sport.

Performerii de la Prodance 2000, seminar cu un creator de campioni mondiali

Scris de Prodance. Posted in Sport


În forță au început pregătirile perechilor de performanță de la Prodance 2000 pentru a doua parte a sezonului competițional 2017. Timp de trei zile, performerii școlii de dans băimărene s-au perfecționat în dansurile latino-americane alături de reputatul antrenor Marton Somodi. Prima ocazie de a demonstra progresele făcute este Cupa Maramureșului, concurs care va avea loc în 30 septembrie. În prima parte a acestui an competițional, dansatorii de performanță de la Prodance 2000 au evoluat în 13 concursuri, cucerind 63 de medalii.

Românii sunt printre cei mai leneşi când vine vorba de mersul pe jos

Scris de DN. Posted in Sport


Românii fac în medie 4759 de paşi zilnic, situându-se pe locul 32 din 46 de ţări analizate, clasamentul fiind condus de locuitorii din Hong Kong, cu 6880 de paşi, şi din China (6652 de paşi).
Cei mai „leneşi” sunt locuitorii din Indonezia, cu 3513 paşi zilnic, şi Arabia Saudită, cu 3807 paşi, scrie Mediafax.
Rezultatele fac parte dintr-un studiu realizat de cercetători de la universitatea Stanford din California, care au analizat activitatea fizică a locuitorilor din peste 100 de ţări ale lumii, folosind datele furnizate de telefoanele mobile.

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020