UK Bookmakers

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Maramures insista sa ne convinga de faptul ca e agramat

Scris de IR Rosiianu. Posted in Administratie


Ieri a fost prima zi in care am demonstrat lumii ca la Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Pintea Viteazul” Maramures este un purtator de cuvant care NU gandeste ceea ce scrie, astfel existand banuiala legitima ca frumuselul locotenent Ardelean Codruta Ioana n-ar prea fi ajuns intr-o asemenea functie pe merite profesionale.
Am aratat ieri cat de suparata este pe limba romana si credeam ca a invatat ceva din cele semnalate.
Vax!
Am visat degeaba!
Hotarata sa ne convinga de faptul ca nu-I sta nimic in fata, nici macar ortografia limbii romane, AZI ne-a remis un comunicat ce pare scris de un necunoscator al limbii acestei tari, cu inflexiuni maghiare.

Il atasam si pe acesta si inca asteptam sa ne explice cineva din aceasta institutie cum se face ca Ioan Hossu semneaza si aproba „ca primarul” astfel de ofense aduse insemnelor unei tari, pentru ca si limba si cultura unui neam sunt definitorii pentru cineva.
Fata e clar ca are carente la acest capitol, dar oate este in masura sa ne spuna cineva la ce se pricepe bine pentru ca este evident faptul ca la ce e pusa OFICIAL sa faca nu se pricepe.

http://www.necenzuratmm.ro/justitie/43400-purtatorul-de-cuvant-al-jandarmeriei-maramures-e-acuzat-de-port-ilegal-de-inteligenta.html

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 Lorand 25-04-2014 10:27
vai, vai...daca n-as fi vazut-o la tv cum se balbaie n-as fi crezut. PACAT, IAR PROMOVAM NON-VALORI!
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019