UK Bookmakers

Mihai Fifor, noul ministru al Apărării și Gheorghe Șimon, ministrul Economiei, au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Scris de Valentina Postelnicu. Posted in Administratie


Miniștrii Mihai Fifor și Gheorghe Șimon au depus marți jurământul de credință, la Palatul Cotroceni, după nominalizarea lor de către coaliția PSD-ALDE în funcțiile de miniștri ai Apărării și Economiei. Președintele Klaus Iohannis a semnat ulterior decretele de numire a lui Mihai Fifor la Ministerul Apărării și a lui Gheorghe Șimon la Ministerul Economiei.
 Mihai Fifor, noul ministru al Apărării și Gheorghe Șimon, ministrul Economiei, au depus jurământul la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat și președinții celor două Camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, precum și premierul Mihai Tudose.
Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 12 septembrie a.c., următoarele decrete:    Decret privind revocarea din funcția de membru al Guvernului a domnului Mihai-Viorel Fifor, ministrul Economiei;
    Decret privind numirea domnului Mihai-Viorel Fifor în funcţia de ministru al Apărării Naționale;
    Decret privind numirea domnului Gheorghe Șimon în funcția de ministru al Economiei.

Conducerea PSD a decis, marți, că Mihai Fifor este nominalizat pentru a prelua Ministerul Apărării, iar Gheorghe Șimon îl va înlocui la Ministerul Economiei.

Mai mulți membri ai Comisiei de apărare din Parlament au fost în cărți pentru preluarea Ministerului Apărării, potrivit unor surse parlamentare. Printre ei, secretarul Comisiei, Ion Mocioalcă, și Gabriel Vlase, dar și Georgian Pop, fost șef al comisiei SRI din Camera Deputaților în legislatura trecută.

http://www.libertatea.ro/stiri/presedintele-iohannis-semnat-decretele-pentru-numirea-lui-fifor-la-aparare-si-lui-simon-la-economie-1964112

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018