UK Bookmakers

Juristii Primariei Baia Mare nu cunosc Legile Romaniei

Posted in Ancheta

Ceea ce s-a intamplat la ultima sedinta a Consiliului Local Baia Mare nu face decat sa ne pietrifice convingerea ca NIMENI din Primaria Baia Mare nu cunoaste LEGILE Romaniei.
De consilieri nu pot vorbi decat cu mila, pentru ca „aparate de vot” fiind, sunt mai superficiali si mai paraleli cu realitatile inconjuratoare decat isi imagineaza lumea.
In atari conditii, n-ar trebui sa ne mai mire nimic, nici macar faptul ca DNA vine iarasi sa faca curatenie pe acolo.
A venit cu Anghel si Ovidiu Stefan, a venit cu Dolha, acum si cu junele plin de muschi.
De unde si concluzia ca-si va deschide cat de curand un birou teritorial aici.

Nu de alta, dar poate macar asa se vor dezmetici cumva si nu vor mai gresi, intr-un dispret total fata de litera legii.
Revenind, am vazut o „jurista” batuta-n cap de soare, desi pe cer erau nori cat casa.
L-am auzit pe Ilie Tudorel debitand prostii si astfel subliniind ca e catelul care cand deschide gura latra pe limba lui catalin Chereches, cel care NU este patron la EMM.
Adica taman la postul tv la care a si aparut personajul din propozitie si unde a pus la dispozitia realizatorului Catalin VISCHI un document pe care L_A SUSTRAS din mapa Consiliului local, pentru ca SCRISOAREA Romaltyn nu postului EMM ii era adresata.
Deci, confidentialitate VAX in Baia Mare!
Numai lachelisme!
Ei bine, iata ce spune LEGEA fata de delirul acestora, cum ca Romaltyn ar trebui sa desecretizeze acte!
Legea prevede doar informarea Consiliului Local Baia Mare cu privire la emiterea/existenta licentei de concesiune pentru exploatare si nu solicita prezentarea textului licentei, intrucat este vorba despre un document clasificat secret de serviciu chiar de emitent (ANRM - Agentia Nationala pentru Resurse Minerale).
In aceste conditii, licenta se supune prevederilor Legii 182/2002 privind protectia informatiilor clasificate, iar accesul la informatii secrete de serviciu este reglementat prin HG 781/25.07.2002, respectiv HG 585/13.06.2002 pentru aprobarea Standardelor nationale de protectie a informatiilor clasificate din Romania.
Toate aceste lucruri ar trebui sa fi fost cunoscute de onor madam Tudoran (sau cum o cheama), care ocupa oaresce functie prin Biroul juridic al Primariei si emite aprecieri cu privire la legalitatea sau nelegalitatea unor demersuri/acte.
Este penibil si deosebit de periculos pentru institutia respectiva sa aiba asemenea angajati la un compartiment asa de sensibil, cum este cel juridic, pentru ca exista riscul ca, din nestiinta sau prostie, primaria si CL sa fie implicate in procese cu daune, pe care tot contribuabilul le plateste.
Mai exista varianta ca se doreste ca in primarie sa existe asemenea angajati, pentru ca acestia sunt buni executanti ai oricaror ordine si dispozitii, fara sa-i duca cerebelul sa verifice legalitatea lor.
Cine stie?!
DNA stie!!!

http://www.emaramures.ro/Stiri/84353/VERIFICARI-Desi-legea-prevede-reprezentantii-Romaltyn-nu-au-prezentat-Consiliului-Local-Baia-Mare-licenta-de-concesiune-pentru-exploatare-VIDEO-


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020