UK Bookmakers

Falsuri depuse de preotul Ioan Boja intr-un dosar civil

Scris de IR Rosiianu. Posted in Ancheta

In momentul de fata pe rolul Judecatoriei Satu Mare se afla si dosarul civil cu nr 10986/296/2010, in care satmareanul Ionas Gheorghe ii cere preotului greco – catolic Ioan Boja sa ii returneze suma de 20.000 de euro, bani cu care l-a imprumutat in doua randuri.
Preotul a solicitat atunci respectivii bani sustinand ca sumele iis sunt necesare pentru a finaliza un edificiu pe care-l ridica in Satu Mare.
Asa cum s-a dovedit mai tarziu, insa, preotul a folosit acesti bani ca sa-i dea cu camata verisorului sau, Danut Ardelean.
Adica el a luat fara camata, dar a dat mai departe cu camata!
De minciuna nu mai vorbim, pentru ca se pare ca acest popa camatar, unul care fumeaza si bea in draci nici macar cele 10 porunci nu le stie.
Exista la dosar si contractele de imprumut de altfel, unul din 15.05.2008 si altul din data de 27.05.2008, fiecare pentru suma de 10.000 euro.
Cum insa pe moment acest dosar este suspendat deoarece Parchetul Satu Mare, dupa ce a retinut in dreptul preotului savarsirea infractiunii de instigare la fals si uz de fals, ancheteaza infractiunile de inselaciune, nu mare ne-a fost mirarea cand am descoperit cum se apara preotul raspopit de Episcopia Greco – Catolica din Baia Mare.

In loc sa demonstreze cumva ca a returnat banii – desi el sustine cu tarie acest lucru, dar fara probe – a depus la acest dosar niste hartii care n-au nici-o legatura directa cu fondul cauzei in sine.
Incercand sa arate ce caracter au acuzatorii sai, preotul a depus la dosar un „Contract de imprumut”, in care partile sunt Ionas Gheorghe, acuzatorul lui si Angela Ardelean, in fapt sotia verisorului sau, Danut Ardelean, de asemenea tepuit bine de preotul camatar.
Contractul cica este datat in 02.04.2005, data la care Ionas Gheorghe si Danut Ardelean nici macar nu se cunosteau, dupa cum ne-au declarat cei doi, in cadrul documentarii noastre.
In realitate, contractul adevarat s-a semnat in data de 02.04.2007, fiind completat pe un formulat tip, pe care acelasi preot Ioan Boja li l-a pus la dispozitie celor doi.
Sunt cat se poate de evidente ingrosarile si modificarile din cele doua contracte.
Sunt vizibile falsurile si este cat se poate de ostentativa precizarea conform careia Ionas Gheorghe i-ar fi dat lui Ardelean bani cu camata, adica cu dobanda de 5% luna.
NOI stim acum care este sistemul relational al raspopitului Ioan Boja.
STIM de ce presa satmareana nu are curajul sa scrie despre acesta.
STIM ca preotul s-a ratoit pana si la cei de la Politie, bazandu-se mult pe s sau relational cu mai multi judecatori si notari, unii stand chiar cu chirie in spatiile lui, dupa cum va vom demonstra intr-un material urmator.
Asta e un mizilic, intr-o alta ordine de idei, pentru ca preotul mai are si un bar, unul in care sotia lui cica s-a asocial cu finii lui, Irina si Marcel Pop, Marcel fiindu-i, de asemenea, verisor si, de asemenea, victima.
Pana atunci va spunem doar ca acesta este inceputul si ca dezvaluirile noastre vor continua.

https://www.youtube.com/watch?v=K-pVflWj2nY
https://www.youtube.com/watch?v=DjvA1xx82LM

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019