UK Bookmakers

Biroul DIICOT Maramures (tace) complice in cazul spargerii ziarelor NECENZURAT si STIRIMM

Scris de IR Rosiianu. Posted in Ancheta

Nu mai este o noutate faptul pentru nimeni ca in seara de 24 – 25 iulie 2013 hackeri inca neprinsi mi-au spart IARASI ziarele Necenzurat si StiriMM.
Nu mai este o noutate faptul ca le-am stat in gat mereu multora, la fel cum sunt convins ca si ei sunt convinsi de faptul ca atata vreme cat misc le voi sta in gat.
Nu mai este o noutate faptul ca in data de 21 octombrie 2010 Pavel Horj, pe atunci deputat PNL a reactionat imediat la acest caz insolit de incalcare a libertatilor presei, fapt condamnat mereu de UE si CEDO.
Pavel Horj a facut interpelari atunci in Camera Deputatilor, iar judecatoarea (Prof. Univ. Dr.) Lidia Barac a semnat atunci raspunsul nr. 111.105/2010, in locul ministrului Catalin Marian Predoiu, din postura de secretar de stat.
Ministrul Administratiei si Internelor de atunci, Constantin Traian Igas a raspuns personal prin adresa 16364/29.11.2010.

Din ambele s-a retinut faptul ca dincolo de banuiala deputatului - cum ca sus pusi mi-ar fi vrut tacerea – anume ca fostul sef la IPJ Maramures, Ioan Isac ar fi in mana cu Vasile Brisc, fost procuror sef, la reduvcerea mea la tacere – ca fapta in sine, cazul in sine, ar face obiectul dosaruluinr 108D/P/2010.
Ei bine, NICI PANA AZI n-am primit niciun raspuns!
De ce, domnilor, de ce?
Pe cine deranjez atat de tare incat sa se doreasca reducerea mea la tacere?
Nu va e mai usor sa ma ucideti „intamplator”?
PS
Si ca sa va convingeti ca tot ce mi se intampla e cu acordul – direct sau indirect! – al Biroului DIICOT Maramures, va atasez actele noi, sesizarea noua, dupa noua spargere, actele doveditoare.
Restul e… o alta tacere!
Din nefericire!

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019