Un fotbalist roman, arestat in Australia pentru legaturi cu mafia pariurilor! Un fost antrenor al juatorului este bulversat

Scris de Sima Horatiu. Posted in Ancheta


Opt fotbalisti ai echipei de amatori australiene Southern Stars au fost arestati pentru implicarea in trucarea unor meciuri de fotbal. Printre acestia se numara si fotbalistul roman Cristian Cristea, transferat in luna iulie de la FCM Tg. Mures.Vestea neplacuta venita din Australia l-a tulburat pe fostul antrenor al Viitorului Constanta, Catalin Anghel, care l-a avut in lot pe Cristian Cristea. Tehnicianul spune ca jucatorul avea un comportament exemplar si nu a tradat niciodata intentii necinstite.

Mafia pariurilor face legea la Antipozi si la amatori

“Bineinteles ca este foarte neplacut sa aud asemenea vesti. Nu pot sa vorbesc urat de el, pentru ca a fost un elev constiincios. Se pregatea foarte bine, nu a lipsit niciodata, nu a avut nicio deviatie de comportament. Ce am citit ma surprinde si ma intristeaza, pentru ca inseamna ca exista intr-adevar o mafie a pariurilor. Acest lucru nu are ce cauta in sport si vad ca a devenit foarte periculos. E un lucru care face ult rau fotbalui si eu nu stiu de ce se baga meciurile la pariuri. Pana la urma eu sper din tot sufletul sa se faca odata curatenie, pentru ca nu as mai vrea sa aud ca un jucator este in implicat in asemena treburi.Noi aveam atunci un lot in care aveam foarte multi jucatori. El venise la noi cu o problema la genunchi, l-am pus pe picioare dupa ce a stat sase luni pe bara. Usor-usor ne-am indreptat atentia catre jucatorii tineri pe care ii aveam. El are o varsta, desi nu era nici el foarte batran. Dar la noi era un proeict care punea accent pe jucatorii tineri.
Eu am auzit ca este in Australia si chiar m-am bucurat pentru el ca isi dorea sa plece in strainatate si sa joace. Era un baiat linistit, venea pregatit si nu pot sa spun ca au fost momente in care am banuit ceva in legatura cu el”, a declarat Catalin Anghel in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024