UK Bookmakers

Preotul Ioan Boja s-a sustras judecatii cu acordul complice al autoritatilor satmarene

Scris de IR Rosiianu. Posted in Ancheta


Ca sa scape de mana legii preotul si-a dat patru adrese si sustinea mereu ca nu i s-au adus la cunostinta acuzele


Am aratat in mai multe materiale la rand ca faptele savarsite de preotul raspopit Ioan Boja nu si-au gasit finalizarea in instante, ca acestea nu s-au soldat cu verdicte menite sa mai indrepte un pic lucrurile, daca nu sa si remedieze definitiv situatiile generate pentru ca autoritatile din justitia satmareana ii canta in struna acestuia.
Am aratat stransele relatii de prietenie avute de Ioan Boja cu juristul Claudiu Cadar si sotia acestuia, Ramona Cadar, acum judecator la Sectia Civila a Tribunalului Satu Mare, dupa ce o vreme buna a fost sefa Sectiei Civile de la Judecatoria Satu Mare.

La aceeasi sectie mai are raspopitul relatii stranse si cu Maria Trip, dupa cum rezulta chiar dintr-o obtinere a acesteia, intr-unul din nenumaratele dosare pe care le are preotul nostru pe rol.
Ca un facut, exceptand capetele de acuzare cu iz penal, toate celelalte fapte savarsite de preotul cu suflet diabolic tin de sfera civila, adica exact de domeniul controlat, de sfera de influenta a celor doua judecatoare, din care una si-a si facut ceva concedii prin Italia cu el, dupa cum rezulta si din filmarile facute de noi si postate pe Youtube, cu sotii Irina si Marcel Pop, de asemenea victime ale aceluiasi preot.
In atari conditii, nu e de mirare ca procesele lui sunt amanate continuu, spre exasperarea constanta a acuzatorilor.
Nu e de mirare ca judecatorii satmareni se fac ca nu vad, politistii ca nu pot, iar procurorii nu vad evidenta probelor, desi hartiile sunt cat se poate de elocvente.
E drept, nu putem generaliza, insa cel putin din ceea ce au facut cei care-au instrumentat toate dosarele sau plangerile impotriva lui Ioan Boja e cat se poate de evident.
Noi, ca sa vedeti ce bine functiona caracatita, special pentru ca preotul sa scape mereu – pe vicii de procedura cica – toti cercetatorii acestuia l-au crezut orbeste.
Inclusiv cand acesta isi declina domiciliul si cand sustinea ca sta in alta parte, desi in actele de identitate scria altceva.
In felul acesta s-au taraganat cercetari in mai multe dosare, s-au dat termene prea lungi in mai multe procese.
Si asta pentru ca, asa cum vedeti si din documentele anexate, preotul nostru a uzat de un tertip mai rar intalnit.
El a jonglat cu nu mai putin de patru adrese in ultimii ani, mereu sustragandu-se pe motiv ca e viciu de procedura, ca n-a luat la cunostinta acuzele ce i se aduc sau ca n-a putut sa se apere.
Mai exact, de cand este tarat prin instanta de cei inselati amarnic, al nostru raspopit a uzat de nu mai putin de patru adrese, pe toate urmand a le regasi in paginile anexate:
-    Culciu Mare, str. Principala, nr 215, jud. Satu Mare, in fapt casa parohiala in care a stat
-    Str. Belsugului UB 23/9, mun. Satu Mare
-    Str. Jocului UX10, ap 10, mun. Satu Mare
-    Domiciliul procesual ales la  sediul Cabinetului Ind. Av. Groza Adriana, mun. Satu mare, str. Mihai Viteazu nr 9/1

https://www.youtube.com/watch?v=K-pVflWj2nY
https://www.youtube.com/watch?v=DjvA1xx82LM
https://www.youtube.com/watch?v=Lc-TcS10VwU

 

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019