UK Bookmakers

Marturii socante din partea unui parinte al carui copil joaca fotbal la Sportul Studentesc

Scris de Sima Horatiu. Posted in Ancheta


Situatia critica in care se afla clubul Sportul Studentesc i-a adus la capatul rabdarii chiar si pe parintii jucatorilor de la echipele de juniori. Tatal unuia dintre pustii din Regie aduce acuze dure patronului gruparii despre care spune ca ii exploateaza pe micii fotbalisti, fara sa le ofere nici macar conditiile elementare pentru antrenament, desi echipa are performante incontestabile.

“Copii sunt bataia de joc a unuia care vrea sa faca bani pe spinarea copiilor”

“Sunt parintele unui copil de la Sportul, anul acesta echipa iesind campioana nationali, la juniori E si D. Cred ca sunt rezultate si cineva ar trebui sa le dea o sansa, dar sunt bataia de joc a unuia care vrea sa fac bani pe spatele lor. Nu mai exista nimic la aceasta echipa, nici macar un dus dupa antrenament nu se mai poate face.Domnul Siman a venit cu un dosar in care a inchiriat un teren in care sa ne pregatim, pe terenul Sportului, nu se poate ca are datorii. In conditiile astea fiecare ne-am depus memorii ca sa ne ducem copii undeva mai bine, nu?La performante s-a ajuns datorita antrenorilor, al talentului copiilor, care n-au vrut sa se opreasca pana nu s-a terminat campionatul.

Campioni nationali nebagati in seama de patron

Nu exista un contract, decat o legitimare a copiilor, iar cei pana in 12 ani pot pleca oricand, dar cei care au depasit varsta nu pot pleca decat cu acordul clubului, pana la 16 ani, cand trebuie sa ai un contract oficial.Copii au iesit campioni nationali, iar dupa meci, domnul Siman n-a venit sa le dea o ciocolata, nici macar o felicitare nu le-a dat. Vara, plecam cu copilul mirosind a toate alea, pana ajungeam acasa cu el.Nu inteleg de ce AMFB nu da dreptate parintilor, atat timp cat baremurile de arbitraj erau acoprite de parinti, cantonamentele la fel. Am cerut la AMFB sa faca dovada ca acest om a platit el toate aceste sume…”, a declarat parintele unuia dintre juniorii Sportului Studentesc in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020