UK Bookmakers

TUPEUL SI NESIMTIREA prefectului de Mures NU CUNOASTE LIMITE. De ce REFUZĂ prefectul Corneliu Grosu să aplice LEGEA la Primăria Chibed?

Scris de Dan Tanasa. Posted in Ancheta


În luna martie a.c. aduceam în atenția opiniei publice faptul că pe sediul Primăriei comunei Chibed (Mureș), condusă de Dósa Sándor (UDMR), este arborat în mod permanent steagul secuiesc.

Tot atunci am sesizat Instituția Prefectului – Județul Mureș, reprezentată prin prefect dr. Corneliu Grosu, cu privire la faptul că primarul comunei Chibed încalcă prevederile H.G. nr. 1206/2001 prin faptul că tăblițele cu denumirea instituției nu sunt așezate conform legii, cea în limba oficială de stat deasupra celei în limba minorității, ci sunt așezate pe același plan, sugerând astfel faptul că cele două limbi ar avea un stat juridic similar.

Din luna martie a.c. și până acum am încercat în repetate rânduri să văd în ce fel înțelege prefectul județului Mureș să aplice prevederile legale în cazul primarului din Chibed.

Mai întâi, prefectul Corneliu Grosu îmi expediază adresa nr. 3784/26.03.2013 prin care îmi comunică faptul că a solicitat ”primăriei” (incompetența lui Grosu îl împiedică să cunoască faptul că el trebuie să solicite ceva primarului, nu primăriei!) să respecte prevederile H.G. nr. 1206/2001 și H.G. nr. 1157/2001.

Ulterior, prefectul Corneliu Grosu îmi expediază adresa nr. 4414/04.04.2013 prin care îmi comunică adresa nr. 4704/02.04.2013 a Primăriei Chibed prin care primarul din Chibed îi comunică prefectului faptul că, pentru a respecta prevederile legale, a mai arborat un drapel al României și că va comanda o nouă plăcuță cu denumirea instituției care să fie inscripționată în așa fel încât legea să fie respectată. Nicio vorbă despre arborarea nelegală a steagului secuiesc pe sediul Primăriei Chibed.

La opt luni de la data la care l-am sesizat cu privire la situația nelegală de la Primăria Chibed, prefectul Corneliu Grosu nu a făcut absolut nimic pentru ca legea să fie respectată, steagul secuiesc este în continuare arborat pe primărie iar plăcuțele cu denumirea instituției sunt în continuare inscripționate nelegal.

http://www.dantanasa.ro/2013/12/16/exclusiv-tupeul-si-nesimtirea-prefectului-de-mures-nu-cunoaste-limite-de-ce-refuza-prefectul-corneliu-grosu-sa-aplice-legea-la-primaria-chibed-foto/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020