O bătrână din Vrancea, judecată de 16 ani pentru că a dat MITĂ O GĂINĂ

Scris de Iulian Tudor. Posted in Ancheta


De 16 ani, o bătrână din Vrancea se chinuie să scape de închisoare. Femeia, în vârstă de 72 de ani, a fost condamnată pentru că a încercat să dea mită unui medic o găină şi 1.000 de lei. De atunci, se tot judecă şi încearcă să demonstreze că nu suportă detenţia pentru că suferă de prea multe boli.

Femeia a fost condamnată la închisoare în anul 1997 pentru trafic de influenţă, potrivit România TV. A primit patru ani de închisoare cu executare pentru că a intervenit pe lângă un medic ca să-i angajeze o rudă, în schimbul unei găini şi a sumei de 1.000 de lei.

După pronunţarea sentinţei definitive, femeia a demonstrat cu acte că sufera de 15 afecţiuni care nu pot fi tratate în sistemul penitenciar.

Procurorii se chinuie să o încarcereze, iar bătrâna este nevoită să meargă an de an în faţa unei comisii şi să arate că bolile de care suferă nu îi permit să stea în inchisoare.

Recent, instanţa i-a aprobat o nouă amânare a executării. Femeia a încercat să primească sprijinul chiar de la preşedintele Traian Băsescu, însă nu a primit niciun răspuns.

http://www.romaniatv.net/o-batrana-din-vrancea-judecata-de-16-ani-pentru-ca-a-dat-mita-o-gaina_115109.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020