UK Bookmakers

ORGIE SEXUALĂ după Balul Bobocilor. O elevă a fost FILMATĂ în timp ce făcea AMOR cu SASE colegi

Scris de Silvana Chiujdea. Posted in Ancheta


Fata de numai 15 ani, elevă la un liceu privat din Constanța, apare într-un filmuleț alături de alți șase adolescenți, iar cu unul dintre ei întreține relații sexuale pe marginea unui pat. Din filmare este greu de spus dacă tânăra este sedată sau pur și simplu îi place, pentru că nu are nicio reacție.

Cei care au postat filmuleţul pe net riscă închisoarea, pentru că legea pedepseşte aspru răspândirea materialelor sexuale cu minori pe Internet. Intr-un caz similar s-au aplicat pedepse cuprinse între 5 şi 8 ani de închisoare.

Totul s-ar fi întâmplat acum o lună, după Balul Bobocilor, când elevii s-au îmbătat criță și s-au filmat făcând sex.

Imaginile au împânzit mai apoi internetul, ceea ce a făcut-o pe mama tinerei să îi acuze pe băieți că i-au violat fata.

Femeia a depus deja o plângere la poliție. Oamenii legii au reușit să-i identifice pe băieți, mai ales că li se vedeau fețele pe imaginile filmate, iar unul dintre ei și-a rostit numele.

Cazul a ajuns și în atenția procurorilor. „Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a fost înregistrată în data de 20.12.2013 o plângere penală formulată de numita (...) pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată în comunicat. Pe de altă parte, deși fata susține că a fost drogată și abuzată, colegii săi de liceu o contrazic. Discuțiile de pe site-urile de socializare arată că opinia generală este că adolescenta a căutat-o cu lumânarea.

Duminica trecută, când a fost singură acasă, adolescenta a organizat o petrecere. După ce s-au consumat băuturi alcoolice şi substanţe cu efecte halucinogene, atmosfera s-a încins şi cei şase tineri au întreţinut raporturi sexuale normale şi orale cu minora, au făcut filmuleţe pe care le-au postat apoi pe mai multe site-uri.

După ce scandalul a izbucnit, iar părinţii fetei au depus plângere la poliţie, pagina de Facebook a victimei este invadată de mesaje. Unii o acuză, printre care şi tinerii care au filmat toată orgia, iar alţii îi transmit mesaje de susţinere.

Alex, este unul dintre cei şase adolescenţi care au făcut sex cu tânăra. El are 15 ani şi învaţă la acelaşi liceu cu Roxana, iar pentru fapta sa ar putea fi exmatriculat. "Dacă o violam, făcea ca toţi dracii prin casă până venea un vecin sau ceva de genul. Nu stătea o oră şi apoi ne mai şi lăsa să dormim la ea. Se vede pe filmare că nu o violează nimeni. Am făcut-o de patru ori cu ea înainte. De ce m-aş apuca să o violez, sau nu ar mai vrea a cincea oară?" a scris el pe un site de socializare.

"Văd că tot se comentează aici de cei 6 crai de la răsărit pe care Roxana i-a iubit. Nu cred că nu a fost conştientă când i-a chemat la ea şi nu cred că nu se aştepta să se ajungă la ceva de genu. Totuşi trăim în secolul 21 şi ştim cu toţii ce "fenomene paranormale" au loc în zilele noastre cu fetele de la vârste prea fragede. Probabil că lucrurile au luat o întorsîtură proastă şi că băieţii nu se aşteptau să ajungă la asta. Şi legat de faza cu violul, nu cred că ar fi putut să se ducă la mama ei să îi spună: "Ştii, mami, am venit aseară cu 6 băieţi la mine şi am făcut sex", comentează Ştefan Chiorean pe pagina Roxanei de Facebook.

 "Voi vă gândiţi cât suferă fata asta în momentul acesta? Frate, m-am uitat pe poze şi mi se pare destul decentă. Chiar credeţi că a vrut să facă d-astea? Era beată şi drogată. Dar... normal. Hai s o umilim, iar dacă după aceea, Doamne fereşte, păţeşte ceva, toţi o să fie - Săraca, era fată bună. Nu aveţi obraz! Şi ruşine celor care au făcut asta." scrie Didi.

„Puteam să jur că nu ai sânge în instrument să răspunzi la aia cu pozele dezbrăcată oricum ești o (...) în ochii mei și tot liceul crede asta !!!“, scrie un elev.

Adolescenții implicați în acest scandal sexual vor fi chemați, pentru audieri, la poliție. „ISJ Constanța solicită organelor competente să ia act de aceste presupuse fapte și să le verifice, urmând a ne fi comunicate rezultatele anchetei pentru a putea demara cercetări la nivelul unităților școlare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

Mama tinerei este avocat, așa că aceasta ar putea scăpa basma curată.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/orgie-sexuala-dupa-balul-bobocilor-o-eleva-a-fost-filmata-in-timp-ce-facea-amor-cu-sase-1073688.html?utm_source=KANALD&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post#ixzz2oD0AZ39j

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020