UK Bookmakers

UN NOU CAZ SOCANT ÎN COVASNA. Fostul lider PDL Covasna BĂTUT în centrul municipiului Sfântu Gheorghe pentru că nu stie LIMBA MAGHIARĂ

Scris de Dan Tanasa. Posted in Ancheta


Fostul lider al PDL Covasna, Gheorghe Preduț, a fost agresat fizic și verbal de către mai mulți indivizi în centrul municipiului Sfântu Gheorghe pentru simplul fapt că nu cunoaște limba maghiară.

În noaptea de Revelion, Gheorghe Preduț, actual membru PDL Covasna și fost președinte al PDL Covasna, a petrecut alături de prieteni în incinta cantinei Colegiului Național Mihai Viteazu din Sfântu Gheorghe. În jurul orei 4:00 acesta se îndrepta singur către locuința sa. În dreptul sediului Tribunalului Covasna, Preduț a fost acostat de un grup de indivizi care i s-au adresat acestuia în limba maghiară. Preduț s-a scuzat și le-a spus acestora că nu cunoaște limba maghiară, moment în care aceștia s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele.

L-am contactat telefonic pe Gheorghe Preduț care mi-a confirmat cele întâmplate. Potrivit acestuia, el se îndrepta singur către casă când a fost acostat de mai mulți indivizi care i s-au adresat în limba maghiară. Preduț le-a spus că nu cunoaște limba maghiară, moment în care aceștia au început să-l agreseze fizic și verbal. După ce l-au lăsat lat la fața locului agresorii au fugit.

Preduț a sunat singur la 112, fiind transportat cu o ambulanță la Urgențe. Gheorghe Preduț s-a ales cu o coastă ruptă și fața tumefiată din cauza loviturilor. În cursul zilei de ieri acesta a depus o plângere la Poliția Sfântu Gheorghe.

http://www.dantanasa.ro/2014/01/02/exclusiv-un-nou-caz-socant-in-covasna-fostul-lider-pdl-covasna-batut-in-centrul-municipiului-sfantu-gheorghe-pentru-ca-nu-stie-limba-maghiara/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019