UK Bookmakers

FRF acuzata ca a deturnat scopul Adunarii Generale de la Brasov pentru a face campanie! Proiectul lui Gica Popescu ar fi fost plasat in camerele de hotel ale invitatilor!

Scris de Sima Horatiu. Posted in Ancheta


Duminica, la Brasov, a avut  loc Adunarea Generala Extraordinara a AJF-urilor pentru desemnarea noului vicepresedinte al FRF si desemnarea reprezentantului CEx la nivel de copii si juniori. Prin cei invitati se numara si candidatii la sefia FRF, Gica Popescu si Vasile Avram, insa daca prezenta fostului presedinte al CCA este justificata, avand calitatea de reprezentant al AMF Bucuresti, prezenta fostului international ridica un mare semn de intrebare privind adevaratul scop al intalnirii.Razvan Burlenau, unul dintre cei mai ferventi adversari ai lui Gica Popescu in lupta pentru sefia FRF se declara scandalizat de maniera in care a fost organizata Adunarea Generala de sub Tampa si este de parere ca prezenta lui Gica Popescu si Vasile Avram releva ca actuala conducere a Federeatiei continua campania agresiva pentru impunerea protejatilor sai la sefia forului.

Kassai ii suna sii ii injura pe cei care au alte optiuni decat Gica Popescu la candidatura FRF
“M-a deranjat si sunt indignat ca si multi romani de situatia fotbalului romanesc, dar de mirat, in schimb, nu ma mai mira. Cum sa ma mire in momentul in care atat timp cat domnii Mircea Sandu si Adalbert Kassai, doua persoane platite din banii FRF, sunt sefii de campanie ai domnului Gica Popescu? Domnul Adalbert Kassai este in conflict de interese. Prin urmare ar trebui sa se decida cat timp investeste intr-o parte pentru interesele FRF si cat timp suna intr-un mod brutal si violent conducatorii de fotbal pentru a-i convinge sa voteze intr-o anume directie. Presedintii AJF si membrii afiliati ai FRF au trebuit sa suporte cele mai triviale injuraturi din partea domnului Kassai daca au avut alta parere in privinta votului, decat candidatul FRF, Gica Popescu. Eu ii sfatuiesc sa mai reziste pentru ca peste 5 martie acest cuplu toxic al fotbalului romanesc Sandu-Kassai va fi de domeniul istoriei”, a declarat Razvan Burleanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Liga de weekend”.

La Brasov a fost un fiasco total

Presedintele Federatiei de Minifotbal dezminte faptul ca ar fi fost invitat si el sa ia parte la Adunarea Generala de la Brasov, tragand concluzia ca liderii FRF se tem sa nu piarda controlul la alegerile de pe 5 martie.“Nu as fi ezitat sa raspund unei asemnea invitatii daca as fi invitat sa-mi prezint programul. Aceste lucru nu fac decat sa ma intareasca si imi confirma situatia DISPERATA in care au ajuns, disperare ca propriul lor sistem se afla intr-un moment in care poate fi destructurat iar cuplul Sandu-Kassai sa ramana de domeniul istoriei. Din reactiile pe care le am de la membrii afiliati care au fost acolo si-au detonat destinul fatalist, a fost un esec total”, sustine Razvan Burleanu, care dezvaluie detalii incendiare despre cum ar fi organizat conducerea Federatiei intalnirea de la Brasov.

Participantii au gasit la ARO , in camere, programul lui Gica Popescu

“Am fost impresionat sa aflu ca in camera de hotel  a fiecaruia din membrii, acestia aveau sa gaseasca in mod surprinzator programul domnului Popescu, pus acolo inainte sa ajunga.Program care, pe de alta parte, are o sursa de inspiratie care datateaza din luna noiembrie a anului trecut si anume programul meu de guvernanta.Probabil ca toate acestea s-au facut probabil cu banii membrilor afiliati, in contextul in care ne plangem ca nu avem bani de mingii pentru copii“, a precizat presedinteleFR Minifotbal.
Un eventual succes al lui Gica Popescu la alegerile pentru presedintia FRF ar fi un cataclism pentru fotbalul romanesc in opinia lui Razvan Burleanu, care avertizeaza ca “Baciul” poate periclita relatiile tarii noastre cu UEFA si FIFA.
 
„Simt ca in ultimele zile am castigat teren”

“Domnul Gica Popescu nu este deloc adeptul schimbarii, ci al incremenirii in vechiul sistem. Dumnealui nu are o imagine buna si este condamnat penal. Este persoana care ne va inchide usa inclusiv la UEFA si FIFA, mai ales daca ne vom aduce aminte de faptul ca a fost demis din Comisia de Disciplina a UEFA.Ma gandesc ca domnul Sandu si-ar dori o finala intre domnul Popescu si domnul Avram, pentru ca in modul acesta domnul Popescu va avea cele mai mari sanse de a castiga. Simt insa ca in ultimele zile am castigat teren si cred ca domnul Gica Popescu ar putea avea chiar a treia sansa in acest moment. Peste 4-8 ani de zile ne vom bucura cand vom vedea la ce performante poate ajunge fotbalul romanesc, fiindca la conducere nu vor mai fi actualii conducatori”, a spus Razvan Burleanu.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020