UK Bookmakers

Relu Auras trage un semnal de alarma: “Daca nu se mareste indemnizatia sportivilor este foarte greu sa mai facem performante”!

Scris de Sima Horatiu. Posted in Ancheta


Presedintele SC Bacau, Relu Auras, a vorbit la Sport Total FM despre clubul pe care il conduce, unul galonat in sportul romanesc, de la care au plecat multi sportivi de marca ai Romaniei.

Avem sportivi de mare valoare, din pacate resursele financiare sunt modeste pentru efortul depus

 “Clubul SC Bacau e un club de traditie si nu numai orasul se mandreste. A dat campioni olimpici, mondiali si europeni. Avem sporturi majoritatea olimpice, dar si doua-trei neolimpice. Ministerul ne-a dat bugetul dupa posibilitati, dar in afara de asta sunt oameni care iubesc acest sport in frunte cu primarul. Nu cred ca exista om din Bacau, pasionat de sport, care sa nu fii trecut cumva prin acest club. Fara sa fiu lipsit de modestie, conteaza si omul care conduce clubul. Mai toate sectiile au fost reprezentate si international.

La loturile nationale avem reprezentanti la toate disciplinele. Pe noi ne ajuta si cateva intreprinderi care ofera o masa unui numar de sportivi, pentru ca la lotul national au o masa asigurata”, a declarat presedintele .

Sase din zece titluri nationale la boox seniori pentru elevii lui Relu Auras

„La atletism o avem pe Bianca Perie, pe care o stiti, la gimnastica avem reprezentanta la junioare, la lupte greco-romane, 4-5 sportivi la loturile nationale, la tenis il avem pe Manole, iar la box suntem o sectie de exceptie.La juniori avem doi sportivi, iar la seniori avem sase. Eu sunt antrenor coordonator la toate loturile, un fel de director tehnic. Ma ocup personal de cei de la tineret, pentru ca va fi un an superplin. Nationala Romanei este formata pe scheletul sportivilor nostri!”, a spus acesta lui Horatiu Sima la Sport Total FM.

Sportivii au un salariu lunar sub 500 lei, cum sa traiesti din ei?

Relu Auras a vorbit si despre probleme sportului si a tinut sa traga un semnal de alarma legat de indemnizatiile sportivilor.
“Sporturile individuale sunt rasplatite foarte prost, pentru ca banii sunt foarte putini. Mai mult de 5 milioane vechi indemnizatie nu poate primi un sportiv de la lotul clubului. Daca nu se gaseste o solutie pentru a mari aceasta indemnizatie ne va fi foarte greu sa mai facem performante. Un antrenor care are multi sportivi pe mana, mai mult de 17-18 milioane nu poate primi. Noroc cu renta viagera.
Sa va explica de ce stam asa prost. Am discutat ieri bugetul si impartirea lui. Ne-a dat deoparte banii pentru mondiale si europene. Apoi ne-au ramas 80.000 de euro. Acestia trebuiesc impartiti la 5-6 loturi. Cate cantonamente putem face, sau cate turnee sa faci, cand nu ai nici macar de masa si transport. Ce pretentii sa ai de la antrenori in aceasta situatie. Nu iti poti permite inainte de un mondial un turneu sau doua“, a explicat coordantorul loturilor de box. Acesta este multumit de munca lui Leonard Doroftei in fruntea Federatiei si spune ca incet-incet vor incepe sa apara si rezultatele.“Fara sa critic pe altii, dar Doroftei este un nume. A facut ceva in boxul romanesc. Are o imagine deosebita, care face bine boxului. Are alaturi cei mai titrati oameni din lumea boxului. Incet-incet incep sa faca lucruri bune“, a mai spus Auras.

E foarte greu pentru Bute sa isi revina dupa un meci cum a fost cel cu Frotch!

Relu Auras si-ar dori ca Lucian Bute sa castige partida cu Pascal, dar spune ca rezultatul partidei depinde de moralul romanului.“As vrea din suflet sa castige Bute, pentru ca merita. A muncit foarte mult. E foarte greu sa iti revii dupa un meci ca cel cu Frotch. Depinde foarte mult de psihicul lui“.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020