UK Bookmakers

O pădure de 30 de hectare a dispărut în doar zece zile

Scris de YC. Posted in Ancheta


Situaţie fără precedent într-un sat din Dolj. În doar câteva zile, o pădure care se întindea pe 30 de hectare a dispărut complet. Nu doar hoţii au tăiat copacii, ci şi proprietarii. Poliţiştii au acum o misiune de dificilă: aceea de a găsi toate persoanele vinovate pentru defrişare.

În urmă cu zece zile, în localitatea doljeană Piscu Vechi era o pădure de frasini. Acum, mai sunt doar câteva cioturi. Defrişarea a început după ce pădurea le-a fost retrocedată proprietarilor.

Imediat ce au primit terenul, autorităţile i-au anunţat pe proprietari că trebuie să-şi păzească pădurea. Era prea târziu, pentru că hoţii acţionau deja în voie.

Ca să nu rămână chiar fără niciun lemn, proprietarii nu au mai stat pe gânduri şi s-au apucat să taie copacii care scăpaseră de mâna hoţilor.

Şi aceasta deşi au semnat un proces verbal cu primăria prin care se interzice taierea copacilor.

Tăierile de copaci sunt interzise fără avizul Ocolului Silvic inclusiv în pădurile private. Astfel, proprietarii pădurilor defrişate ar putea sta şi un an după gratii pentru fapta lor. Iar hoţii, dacă vor fi prinşi, ar putea primi patru ani de închisoare.

http://ro.stiri.yahoo.com/dolj-o-p%C4%83dure-30-hectare-disp%C4%83rut-%C3%AEn-doar-001846052.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020