UK Bookmakers

Sorin Raducanu, despre cum se aranjau meciurile in trecut: “Era ca in filme!” Vezi un episod cu Dumitru Dragomir pe post de actor principal!

Scris de Horatiu SIMA. Posted in Ancheta


Unul dintre candidatii pentru presedintia FRF, Sorin Raducanu a fost prezent, vineri, in studioul Sport Total FM, unde a facut cateva dezvaluiri uluitoare despre cum se aranjau meciurile in trecut. Printre cei despre care a amintit s-au numarat Mircea Sandu si Dumitru Dragomir.

„Nu am vandut nici un meci singur, doar impreauna cu echipa.La Sportul se vindeau meciurile ca in filme”

“Am participat la multe meciuri aranjate cand jucam in Romania. In Germania am jucat la o singura echipa, din liga a sasea pana in prima liga.

Am plecat de la Victoria Bucuresti fara sa apuc meciurile alea grele. La Brasov, cand era presedinte Dragomir, am jucat impotriva Flacarei Moreni, care avea presedinte pe generalul Ghenoiu, sef la pasapoarte. Daca jucam pe bune le-am fi dat 4-5 goluri. Vine Dragomir in cantonament si ne-a luat cu d-alea: «Ba, baieti, eu nu va spun sa pierdeti, dar aveti si voi nevoie de una, de alta, insa daca pierdeti aveti prima de 7500 de lei», in conditiile in care la victorie, acasa, primeam 4000!
La Sportul, am prins echipa buna, am jucat trei ani. Erau Coras, Gino … Sandu si Cazan terminase. Cazan? Un lingau. Pe Hagi l-am prins in vreo doua jocuri. Nu am vandut niciun joc singur, decat cu intreaga echipa. Veneau inainte de meci si ne spuneau, presedintele Mac Popescu: «V-a cautat, ma, cineva? Usor, usor se ridicau cate unul pana cand ajungeau sa recunoasca toti!  La Sportul se vindeau meciurile ca in filme! Jucatorii erau contactati de conducatori, dar mai venea si Mac Popescu, peste, care ne spunea ca vom pierde sau vom castiga, dar sa fim atenti cu cartonasele”, a spus Sorin.

„Mircea Sandu m-a santajat deoarece nu i-am dat 1000 de dolari ca sa imi dea cartea verde”

„Jucam cu Dinamo, antrenor Lucescu, iar inaintea meciului m-a luat unul din jucatori: «Sorine, ai grija cum joci, ca iti bag aspiratorul in casa! Se vindeau la greu electronice, blugi, vindeau jucatorii … Ilie, CIS-tul securistul, ma luase inainte de meci si m-am speriat asa de tare, ca in ultimele 15 minute de joc am tras in bara, de la 20 de metri. M-am suparat rau ca n-am putut sa le dau gol. Ne-a batut cu 2-1.
Din 2001 am inceput razboiul, cand l-am vazut pe Puscas, la TV, ca daca fura Mircea Sandu sau nu. Am intrat in direct si am spus ca fura. De atunci nu am mai dat inapoi … Pai, Sandu nu mi-a dat cartea verde si m-a santajat, sa-i dau 1000 de dolari. Noroc cu interventia lui Costica Anghelache … Nu cred ca a fost fotbalist care sa nu fi participat la astfel de jocuri. Sa ma    dea n judecata, cu cea mai mare placare, dar nu o vor face. Imi asum tot ce spun aici!”, a declarat Sorin Raducanu, in emisiunea “Fluier final”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020