UK Bookmakers

Dupa „Matusa Tamara 2”, Doru Lese l-a inventat pe „unchiul Bogdan” in declaratiile de avere.

Scris de Claudiu Florescu. Posted in Ancheta


GRIGORE LESE - Hori cu noduri vs DORU LESE – Horori cu noduri

Orice filosof, vobind despre oameni repeta, deseori, aproape pana la rutina, ca Dumnezeu e mare, a dat popoarelor pamanturi, insa pe acestea s-au nascut si buni si rai.
Asa am incercat la inceputul acestei investigatii sa explic titlul articolului.
Ce frumos titlu, parca ar fi titlu de CD!
Dar... Doru al nostru nu canta, el dirijeaza.

Va spuneam in ultimul articol scris despre deputatul de Electrica (ca de Maramures nu e ), Doru Lese, ca spectacolul imbogatirii din timpul mandatului de deputat va fi pe deplin explicat la urmatoarea depunere a declaratiei de avere pe anul 2011.


Acest lucru s-a intimplat si iata constatarile... cu noduri liberale.
Inca de la inceputul studiului observam ca in 2011, veniturile domnului deputat, cumulate cu ale sotiei sale sunt sensibil la acelasi nivel cu cele din anul 2010.
In anul 2010 veniturile au fost 146.066 RON, iar in anul 2011 au fost de 148.415 RON ceea ce inseamna ca diferenta este de 2.349 RON care impartit la 12 luni inseamna 195.75 RON, adica nici un plin de motorina in plus pe luna.
Din aceasta explicatie matematica rezulta ca la venituri declarate nu au existat salturi semnificative in 2011, comparativ cu 2010.
Mergand mai departe, observam ca in 2011, la rubrica de terenuri, deputatului ii apar inca 2 terenuri cu o suprafata intravilana, in Baia Mare, de 206 mp.
Nu pare mult, dar daca inmultim suprafata cu o medie de 70 euro/mp intravilan (pret mediu de oras) rezulta frumoasa suma de 14.000 euro.
In schimb, spectacolul de ,,acumulator in criza,, incepe cand citim rubrica de active financiare, adica depozitele din banci.
In anul 2010 avea in cont 2000 de euro si 91.500 RON, iar in 2011 se pastreaza cei 2000 de euro, dar conturile de lei sar la 226.000 RON.
Deci fara sa se majoreze veniturile, depozitele cresc cu 134.500 RON.
De unde? Veti vedea imediat!
In acelasi timp, fara sa-i creasca veniturile, deputatul imprumuta in nume personal clinicile sotiei cu nu mai putin de 167 000 RON?!
Suma rezultata dupa cum vedeti si singuri, nu se justifica, ea este de aproximativ 300.000 RON.
Si aici apare nodul gordian al acestei povesti.
Daca sumele care nu se puteau justifica in 2010 s-au acoperit partial cu un imprumut de la o persoana fizica Lese Zorica (2 miliarde), fara dobanda, ca e ilegal si fara termen de rambursare imprumut, in 2011 procedeaza la fel si imprumuta. in absolut aceleasi conditii, 300.000 de RON de la o persoana numita Bogdan Eugen!
Ceea ce e spectaculos aici e faptul ca acesti bani imprumutati i-a folosit sa-si imprumute firmele cu 167.000 RON si, culmea, banii imprumutati de la o persoana fizica fara dobanda si fara termen de rambursare i-a depus in contul personal cu posibilitatea de a lua dobanda de la Banca.
Ce fel de tranzactie e asta ?

Aici putem discuta de 4 situatii distincte: Cine poate fi domnul Bogdan Eugen?
1. Domnul Bogdan Eugen e un poet al propriilor resurse, ca sa nu folosesc cuvantul fraier, care da in plina criza 3 miliarde imprumut, fara dobanda si termen de rambursare, unuia care face dobanda cu ei.
2. Domnul Bogdan Eugen are foarte multi bani sau nu are deloc si nu-l intereseaza aceste aspecte. Se poate verifica.
3. Domnul Bogdan Eugen ii datoreaza alte lucruri domnului Lese (bani nu-i datora, ar fi trebuit evidentiati in declaratii) si atunci i-a dat 3 miliarde pe alte considerente.
4. Domnul Bogdan Eugen nu exista.
Cu toata solutia ,,Bogdan Eugen,, care inchide declaratia ,,tanda pe manda,, se pune firesc intrebarea ce a mancat familia in 2011, cum si-a platit gazul, apa curentul si avocatii, cum a pus benzina in Cielo, cum a mers in concediu, la nunti si botezuri, cum a trait fara nici o resursa?
Unde mai pui cei 14.000 de euro pentru terenuri!!!
De aceea discutam in acest caz de un nod gordian facut sa mascheze certa prosperitate a familiei pentru ca nu e logic ca doua persoane fizice sa sustina afaceri prospere fara costuri de creditare si sa nu fi tu nevoit sa apelezi la credite bancare, ba mai mult sa-ti faci depozite bancare pe bani imprumutati de la persoane fizice.
Ce mai intriga e faptul ca acest deputat cu o activitate fara rezultat pentru colegiul lui si pentru judet e primit in cel mai nobil partid din Romania, Partidul National Liberal .
Aici acesta spera sa mai candideze pe colegiu Lapus si sa-l castige, evident spre propria imbuibare si propasire.
Nici un liberal autentic n-ar face asa ceva si liberalii trebuie sa vada ca in 2008, cand Lese a devenit deputat, declaratia de interese era Sahara, iar acum, dupa patru ani, e Las Vegas!
Intr-o criza profunda, cand partidul domniei sale PDL taia salariile si pensiile. Liberalii nu trebuie permita candidatura lui Lese in numele PNL.
Si nodul gordian alexandrian a fost taiat !
Daramite nodul bogdan.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020