UK Bookmakers

Oculta Mondiala orchestreaza evenimentele din Ucraina

Scris de SA. Posted in Ancheta


 Euromaidanul ucrainean,comandat si orchestrat de masoneria evreiasca si uneltele lor americane si occidentale,a fost fara indoiala inca un genocid in stilul Romania 89,menit sa forteze extinderea lagarului european in tarile care au reprezentat alaturi de Rusia Uniunea Sovietica, si izolarea Rusiei ca stat crestin ortodox, care alaturi de celelalte tarile ortodoxe se opun expansiunii si implementarii Noii Ordini Mondiale.
Se stie foarte bine ca Ucraina,Georgia,Armenia sunt tari cu credinta ortodoxa care alipite la lagarul european,prin influente satanice isi pot pierde cu usurinta credinta,asa cum se incearca acum cu Romania,Serbia si Grecia.Pe langa razboiul economic si politic care se duce azi,cel mai important se pare ca este cel pe plan crestin.


      Datorita discursurilor transante ale lui Putin si politicii crestin-nationaliste a Rusiei ,a interzicerii si pedepsirii pe teritoriul acesteia a homosexualitatii si a altor practici necrestine,a protejarii intereselor cetatenilor rusi si a respingerii categorice a oricaror ingerinte externe de orice natura dar mai ales datorita independentei economice .
Rusia a devenit incomoda si trebuia mai intai izolata si apoi fortata sa adere la cel mai josnic si inuman plan de inrobire a natiunilor,plan pus la cale de papusarii iudeomasoni.Numai ca surpriza lor cea mai mare e pe cale sa se produca,
Putin nu numai ca nu a cazut in plasa ci a trecut cu viclenie la contraatac si e pe cale sa alipeasca la Rusia, pe rand ,teritoriile ucrainene incepand cu Crimeea, ajungand el sa izoleze Kievul care fara indoiala va ceda. Acesta va fi inceputul reinvierii Rusiei Mari pe care Vladimir Putin o vrea neaparat infaptuita dar si inceputul naruirii planurilor malefice de ocupatie a imperialistilor americani si evrei.Va fi cea mai mare lovitura data elitelor satanice de catre un stat ortodox,si teama cea mai mare a iudeomasoneriei este ca la aceasta sa se alieze si restul tarilor crestin ortodoxe.
     Romania, ca stat parte a lagarului european, s-a repezit sa condamne prin conducatorii lasi si tradatori de tara, actiunile si politica Rusiei prin punerea in miscare a propagandei mass-media si cu abilitate,se pare ca au reusit sa puna Rusia in fata opiniei publice intr-o lumina nefavorabila,un fel de sperietoare care practica nationalismul,extremismul,antisemitismul si xenofobia,vechea placa stricata de propaganda satanica.Dar, de fapt, care sunt interesele romanului simplu? Ce vrem sa alegem,America si Occidentul care practica sclavagismul modern pe fata,care calca in picioare, prin corporatisti ,orice fel de drept al proprietatii intr-o tara vasala,care promoveaza fara jena satanismul intr-o tara crestin ortodoxa, sau vrem sa luam exemplul Rusiei care a spus stop oricarui amestec de ordin economic dar ce e mai important, a spus stop oricarui comportament deviant si anticrestin.

 Prin propaganda furibunda pe care noi romanii o stim cel mai bine,Putin a fost acuzat de coruptie,a fost acuzat de practici si politici duplicitare ,de protejare a unor cercuri mafiote de interese. Multi se reped sa condamne Rusia pentru comunism,desi putini au trait si stiu ce a reprezentat aceasta oranduire , cine a gandit-o si a implementat-o.

 Oranduirea comunista,ca si cea capitalista de azi sunt gaselnite ale grupurilor de elite iudeomasone care au condus si conduc destinele omenirii, in functie de interese economice,geopolitice si strategice.
          Datorita aderarii nefaste la lagarul european Romania a pierdut foarte mult.Si-a pierdut industria,si-a pierdut productia nationala si implicit a fost ingenunchiata economic de interesele marilor magnati americani si evrei . Pentru ca tabloul dezastrului sa fie complet mai trebuie sa-si piarda suveranitatea si independenta ca stat,ceea ce este foarte posibil daca nu ne trezim. Se vorbeste foarte mult de unirea Basarabiei cu Romania,un deziderat realizabil,in conditiile in care Rusia era constienta ca nu va putea desparti cu forta frati de limba si cultura.Dar datorita politicii antirusesti si chiar antiromanesti promovate de conducatorii Romaniei,in marea majoritate evrei tradatori si vanzatori de neam aceasta unire s-a indepartat tot mai mult. V-ati intrebat vreodata de ce nu s-a vrut unirea Basarabiei cu Romania? V-ati intrebat vreodata de unde interesul subit al conducatorilor Republicii Moldova pentru lagarul european? Sau de ce nu vor locuitorii Basarabiei unirea in aceste conditii si prefera tutela Rusiei?
       Sanctiunile pe care s-au repezit sa le promita Rusiei iudeomasoneria si sclavii ei sunt un fel de gluma buna,in conditiile in care Europa si chiar America este dependenta de Rusia si resursele ei. Nu Rusia are nevoie de America si Occident ci invers.
Expansiunea Rusiei se va produce ,cu voia sau fara voia elitelor masonice pentru ca Rusia a redevenit puternica,independenta dar ce e mai important,Rusia arata ca este un stat nationalist-crestin.

       Rusia nu mai este o tara comunista,  este un stat care astazi alaturi de Ungaria,Islanda ,tarile nordice ,s-a saturat de ambitiile desarte ale unor indivizi bolnavi de putere care prin instrumente politice create de ei gen NATO,UE,ONU dar si economice gen FMI ,Banca Mondiala au saracit lumea si incearca sa transforme omenirea in sclavii Noii Ordini Mondiale.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020