UK Bookmakers

Consilierul baimarean Mihai Moroz a fost amendat pentru ca a injurat politistii si jandarmii

Scris de IR Rosiianu. Posted in Ancheta


Consilierul local baimarean a injurat in 18 decembrie o patrula pedestra mixta care l-a surprins la volanul unei masini inmatriculata-n Germania, parcata neregulamentar in fata Magazinului Maramures. Ca sa afle cine este, politistii au demarat o ancheta internationala


Cred ca nu mai este o noutate pentru nimeni din tara asta faptul ca dupa ce orice „nimuric” se vede votat si inscaunat intr-o oarecare functie temporara i se umfla ca din senin muschii mai abitir ca lui Arnold Schwargenegger.
Cam asa s-a intamplat si cu mai ieri indelung ANONIMUL Mihai Moroz, amu consilier local baimarean, personaj extrem de dubios din punct de vedere al declaratiilor de avere si interese.


Acest STERS si INEXISTENT pana ieri a aparut in prim plan datorita stranselor sale relatii cu actualul presedinte al Partidului Conservator Maramures si al Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.
Daca nu stiti cine e cu adevarat Zamfir Ciceu, n-ati pierdut NIMIC!
Noi va spunem ca e un individ extrem de alunecos si INCA dator celor care l-au sprijinit in campania electorala.
Indiferent ca ei sunt transportatori locali, sefi de anumite institutii, pe care i-a servit ca avocat.
Apropo, tot ca avocat – dupa ce fusese jurist la Primaria Baia Mare – a incasat in 30 ianuarie 2077 suma de 62.000 lei… DIN BANII NOSTRI.
Ca cica a aparat Primaria!
Vax!
Asadar, revenind, PERSONAJUL numit Mihai Moroz a inceput sa… existe!
Da, dar PROST a inceput s-o faca!
In Consiliul Local Baia Mare n-a iesit in relief cu absolut nimic, fiind doar o un numar din cadrul „aparatului de vot” controlat – direct sau indirect – de (o)primasul Catalin Chereches.
De pe site-ul pentru care KAKE a dat 15.000 euro nu rezulta ca OMUL nostru ar fi transpirat vreun piculut!
INSA, din datele si actele IPJ MARAMURES rezulta explicit faptul ca HOMO POLITICUS MIHAI MOROZ a injurat un jandarm si un politist in data de 18 decembrie 2013.
DECI, cand era deja consilier!
Personajul nostru cu aspiratii politice isi parcase autoturismul marca BMW, seria 5, culoare gri, numar de inmatriculare BAD I 500, inmatriculat in Germania in zona interzisa, in fata Magazinului Maramures.
Ghinionul lui a fost ca atunci au patrulat pedestru un jandarm si un politist de la Biroul Ordine Publica Baia Mare, agentul principal de politie Andrei Pop.
Ultimul, ca fost politist la Rutiera, vazand ilegalitatea a mers si i-a cerut „smecherului” sa plece de acolo, sa… circule!
In loc sa dea dovada de bun simt si sa-si recunoasca vina, cel care are tupeul sa ne spuna NOUA ce avem de facut, dar si Cum trebuie sa facem l-a injurat.
Apoi a demarat in graba si a disparut in… neant.
Ghinionul lui a venit din fapt ca datorita „deformatiei” profesionale, politistul i-a notat numarul.
Dupa ce a facut si el, dar si jandarmul, rapoartele de serviciu, dar si dupa o ancheta care a ajuns sa fie internationala, s-a aflat ca SMECHERUL de la volan este un… FORMATOR DE OPINIE.
Masina pe care o conducea atunci individul este una care apartine unei firme de inchirieri auto din Germania.
Aceasta, la randul ei, a inchiriat-o unei firme din orasul Carei, judetul Satu Mare.
Aceasta, la randul ei i-a inchiriat-o PREOPINENTULUI, vorba lui Ioan Luca Cracegoale.
Numai ca - s-avem pardon! – cand politistii baimareni le-au cerut date despre CE si CUM, ei au refuzat, limitandu-se numai la a spune ca e vorba de „Mihai, smecher mare si potent de peste deal”.
Noi nu contestam, insa firma a trebui sa conteste-n instanta AMENDA primita pentru… favorizarea infractorului.
ORICUM, in urma profesionistei anchetei politienesti s-a aflat ca LA VOLAN era atunci – deci injurator! – consilierul local Moroz Mihai!
DECI, in baza Legii 61/1991, cea a Ordinii si oinistii publice, a fost AMENDAT cu suma de 1.000 de lei, pentru injuriile aduse politistului si jandarmului.
Totodata, in baza OUG 195/2002, pentru oprire neregulamentara in statiile mijloacelor de transport in comun A MAI PRIMIT si o amenda de 170 lei, dar si doua uncte de penalizare, conform Codului Rutier.
Aici, ca sa vedeti ca POLITIA (mai) e si corecta, pentru INJURII consilierul local a primit maximum de amenda.
Dar pentru parcarea cu pricina… nuai minimum,

PS
Numitul MIHAI MOROZ a fost ales pe listele USL in 2012, din parcea PC Maramures si capata lunar „enorma” suma de 260 lei.
Deci…

http://www.baiamare.ro/Baiamare/Consiliu%20local/Moroz%20Mihai/MorozMihai2012.pdf

http://www.baiamare.ro/Baiamare/Consiliu%20local/Moroz%20Mihai/MorozMihai1.pdf

http://www.baiamare.ro/ro/Administratie/Consiliul-Local/Componenta-consiliului-local/Consilieri-locali/Moroz-Mihai/

http://www.necenzuratmm.ro/dezvaluiri/40304-campaniile-puterea-zamfir-flore-ciceu-seful-cj-maramures-si-singurul-baron-conservator-din-tara.html

http://www.necenzuratmm.ro/justitie/40858-faliment-tagarlas-apara-pe-gratis-pro-bono-cazul-comunitarului-catalin-chereches.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020