UK Bookmakers

Hellvig: În 2017, trebuie să fim atenți la pericolele teroriste, la spionaj și atacurile cibernetice

Scris de RL. Posted in Ancheta


Serviciul Român de Informații (SRI) și-a prezintat astăzi bilanțul în fața președintelului României, Klaus Iohannis, și a membrilor comisiei de control a serviciului din Parlament.
La finalul evenimentului, care a avut loc și în contextul în care SRI împlinește 27 de ani de la înființare, Eduard Hellvig a subliniat că în 2016 SRI a ocupat o poziție importantă la nivel internațional și a explicat că, în 2017, trebuie să fim atenți la pericolele teroriste.
Totodată, directorului Serviciului Român de Informații a atas atenția că instituția funcționează în baza unei legi principale care datează din 1991, timp în care realitățile s-au schimbat radical.
Redăm mai jos discursul șefului SRI, Eduard Hellvig:

"Raportul nostru este o radiografie precisă asupra unui an greu, bogat în provocări, dar pe care România l-a trecut cu bine. Strategia SRI, în 2016, a fost de a ține departe de granițele țării orice amenințare la adresa securității naționale. Au fost întreprinse măsuri de descurajare a orcăror acțiuni ilicite în domenii ca : securitate cibernetică, contraspionaj, extremism și crimă organizată. De exemplu, au fost instituite aproximativ 6.000 de măsuri de nepermitere sau interzicere a intrării în România.

Pentru susținerea deciziei în stat, SRI a avut constanță în informarea beneficiarilor legali și am îmbunătățit vizibil comunicarea cu aceștia,fapt susținut de o creștere semnificativă a reacțiilor pozitive primite de la decidenți.

http://directproprietar.eu/Hellvig-n-2017--trebuie-s-fim-ateni-la-pericolele-teroriste--la-spionaj-i-atacurile-cibernetice

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020