Urmarea vaccinării împotriva COVID-19 în România. Cu cât au scăzut cazurile de infectare în rândul personalului medical

Scris de DN. Posted in Ancheta


După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%, transmite Ministerul Sănătății, care precizează că, în prezent, se înregistrează sub 50 de noi cazuri pe săptămână.
„Cu toții avem cel puțin un prieten sau o rudă nehotărâtă când vine vorba de vaccinare. Dacă vrei să le arăți că vaccinul funcționează, acum ai un nou exemplu puternic, chiar din rândul medicilor. După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.
Oficialii MS au postat și un grafic care arată o evoluție descendentă a cazurilor din rândul personalului medical din România.


„Dacă înainte se înregistrau aproximativ 500 de cazuri noi pe săptămână, acum numărul lor a scăzut sub 50 de cazuri”, se mai menționează în postare.

https://www.descopera.ro/stiinta/19651198-urmarea-vaccinarii-impotriva-covid-19-in-romania-cu-cat-au-scazut-cazurile-de-infectare-in-randul-personalului-medical

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021