UK Bookmakers

Scandal in lumea justitiei din Maramures!

Scris de IR Rosiianu. Posted in Dezvaluiri

Mariana Budulan si-a tepuit un client cu aproape 32.000 lei

Nevasta medicului Gheorghe Budulan i-a fost asistenta acestuia inainte sa practice avocatura. Ea este reclamata deja la Baroul MARAMURES, unul recunoscut ca-si apara avocatii corupti si incompetenti, in timp ce pe cei din „Baroul Bota” ii persecuta.

Despre neregulile din Baroul Maramures nu sunt singurul care am scris.
Am aratat in nenumarate randuri ilegalitatile grave pe care le fac avocatii care impart dreptatea si cum se imbogatesc acestia pe seama justitiabililor.
Au curs rauri de cerneala, noi va reamintim acum cateva si va prezentam cazul avocatei MARIANA BUDULAN care si-a tepuit un client, promitandu-i ca ii va deschide mai multe dosare, lucru pe care nu l-a facut niciodata.

Istoric si experienta personala

Dupa ce eu personal am semnalat ca avocata de casa a sotilor Lese, fostul procuror comunist cu insomnii din cauza activitatii sale, recte Magda Cocuta – n-am zis RECT! – m-a notificat ILEGAL, cu grave incalcari ale Statutului Avocatilor si a legii de functionare a acestora, Baroul Maramures, la mustata, a zis ca nu e chiar asa.
Adica la un vot distanta – deci multi au inteles ca eu sunt cel ce am dreptate – Magda Cocuta a redevenit fata mare, sfanta si buna, dar numai din punct de vedere profesional.
Ei bine, avocatul Ion Blajan, acelasi care, atunci cand era (doar) prodecan ne cerea sprijin in campania sa pentru salvarea Judecatoriei Somcuta Mare si care mi-a dat dreptate in de-acum celebrul „caz Daniel Grec” n-a mai stiut sa citeasca PROBELE aduse de mine, desi a fost si el procuror si a gasit de cuviinta s-o mangaie parinteste pe cap pe Magda, fapt ce i-a dat acesteia aripi si energie, ca dupa un binemeritat orgasm prelung si profund.
Tot NOI am demonstrat faptul ca „traditionalistii din tabara Blajan” ii persecuta pe avocatii din „Baroul Bota”, iar Tribunalul Maramures a constatat pana la urma asta, bietul Radu capatandu-si dreptul de a pleda linistit la bara.

Nevasta penala a medicului care opereaza pe creier

Am scris de nenumarate ori despre faptul ca ORICE viata salveaza medicul Budulan e o viata salvata cu mana lui Dumnezeu, deoarece pacientii acestuia sunt in stare critica cand ajung la el.
Am spus asta in reportajele mele pentru national TV si N 24, apoi in emisiunile in direct realizate la TL+, Maramures Tv sau Axa Tv si am crezut cu tarie in cele spuse.
Chiar si in fata instantei am sustinut asta, cand s-a vorbit despre pacientii care i-au
Ei bine, nu la fel de frumos pot acum scrie si vorbi despre sotia lui, persoana acuzata raspicat de numita Span Erika de inselaciune, sens in care DEJA i-a facut acesteia sesizari in acest sens la localul Barou Maramures si la cel din Bucuresti.
Petitia a fost inaintata in data de 13 iunie 2013, data ce va fi nefasta pentru nevasta unui reputat medic.
Erika Span isi argumenteaza cererea cu copii dupa acte, chitante si alte inscrisuri, cu dovezi certe ca in patru randuri, ia dat acesteia sume importante de bani.
In data de 05.10.2007 i-a dat lui Mariana Budulan suma de 10.085 lei, in 21.09.2007 suma de 9.950 lei, in 07.07.2008 suma de 1.384 lei si in data de 17.05.2007 suma de 5.728 lei.
Deci, in total exact 31.181 lei.
In SESIZAREA ei PENALA femeia explica cu lux de amanunte filmul evenimentelor, unul din care rezulta ca avocata tepuitoare nici macar nu i-a mai raspuns acesteia la telefon.
Si asat in timp ce DOSARELE convenite n-au fost nici macar depuse la instantele respective, darmite solutionate.
Femeia aduce in sprijinul sustinerilor ei garanmtia sotului Span Nicolae si a cumnatului Remus Span.
Si, atentie, pe finalul petitiei, tot ea isi manifesta cat se paote de clar neincrederea in deciziile Baroului Maramures.
Fac ce spune extraordinar de multe despre coruptia din lumea avocateasca.
Vom reveni cu amanunte!

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 Indiferent cine 03-06-2014 16:38
Halal competenta!!! Stimate redactor domnia voastra ati citit plangerea clientei nemultumite? Ca reiese suficient de clar ca a achitat taxe auto de aprox 31.000 lei. Doar ca a uitat sa indice data la care a incheiat contractul de asistenta juridica cu doamna avocat si chitantele doveditoare a achitarii onorariului. In consecinta, evident nemultumita astepta ca " avocatii penali" sa presteze activitati gratuite pentru Domnia Sa.
Ca aparati " avocatii Bota" este la fel de evident. Poate ii sare doamnei in ajutor un neprihanit corect si bine pregatit din acest barou. Si bineinteles binevoitori cum sunt vor si lucra gratis. Ca poate ii trece supararea doamnei si redacorului.
Articolul este calomnios inutil si lipsit de minumul de profesionalism. Daca vreti sa fiti credibili sesizati situatii reale si in orice caz fiti decenti in afirmatii si rezervati in aprecieri de natura penala
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020