De unde stie “piata” ce solutie se va da in procesul Romaltyn vs Consiliul Local ?

Scris de IR Rosiianu. Posted in Dezvaluiri


Varianta moderna a zicalei “Ce stie tot satul, nu stie barbatul” – o jurnalista de la “Bursa” a gasit “pe piata” informatii despre cum se va termina procesul Romaltyn vs Consiliul Local Baia Mare de martea viitoare


Nu mai este o noutate faptul ca in procesul intentat de societatea Romaltyn impotriva Consiliului Local Baia Mare s-a incheiat deja prima batalie, ca pana se va incheia razboiul e deja cale lunga.
Mai exat, in data de 18 septembrie, in dosarul 5916/100/2013, cu termen in 17 septembrie, judecatorul s-a pronuntat.

Adicatalea a respins atat cererea facuta de Romaltyn de SUSPENDARE a HCL 120/2013, cat si exceptia de nelegalitate a angajarii unui aparator de catre Consiliul Local – desi exista text de lege ce interzice expres asta! – insa a admis cererile de interventie depuse de Tatar Vasile Gheorghe (contribuabil, alegator, ecologist…) precum si de Partidul Verde, filiala Maramures, prin onorabilul sau prezident ec.Tivadar Vasile.
Spunem suspendare, pentru ca mai exista un proces pe rol, prin care Romaltyn solicita ANULAREA aceleiasi HCL 120, care are termen pe 24 septembrie, adica martea viitoare.
Romaltyn are termen 5 zile de la data comunicarii sentintei pentru a face recurs la procesul cu suspendarea, adicatalea la ce s-a decis deja, care se va judeca la Curtea de Apel Cluj.
Bun, asta e, sunt chestii procedurale!
Interesant este faptul ca dosarul s-a perindat din mana-n mana de judecator, ca sa nu zic, ca-n popor, ca… din…
Asa s-a nimerit ca, la intrarea-n vacanta judecatoreasca dosarul sa fie la Catalin Giuroiu, dupa care a ajuns la Simona Oltean, iar ea a mai dat o gura de oxigen Primariei lui Kake, pentru ca si-a adus aminte ca sotul ei este subalternul acestuia si s-a cerut afara, adica s-a auto-recuzat.
Apoi, calculatorul nazdravan care face repartizarea “aleatorie” a dosarelor, l-a plasat pe bietul dosar la judecatoarea Crina Opris care, dintr-o privire, a inteles ca Romaltyn-ul este dujmanul poporului si trebe sa piarda.
Interesant o sa fie cand vom vedea motivarea distinsei judecatoare, ca are si coana Justitie regulile ei !
Adica muschii tai pot sa vrea, da’ sa stim si noi!
Parapsihologii locali sustin ca au auzit voci care zic ca judecatoarei i-a fost putin frica de Tataru si Tivadar, cand i-a vazut ce negri si fiorosi sunt - mai ales ultimul, la cap, ca se vopsise proaspat, cu crema de ghete zice lumea, ca sa luceasca -  si s-a gandit ca nu-i placut sa-ti vezi numele pe oarece pancarta purtata de protestatarii de serviciu, la mitingurile de duminica. Asa ca a respins.
Mai bine sa judece Clujul, ca nu s-a duce Tivadar sa-i spurce in sfanta zi de duminica, chiar daca are masina rosie cu numar de Bucuresti.
Deci, una peste alta, asta e!
CIUDAT foarte ni s-a parut NUMAI faptul ca, COMENTAND tarasenia, cei de la prestigiosul ziar BURSA au spus lucrurilor pe nume.
In cel de-al saptelea aliniat, de sus in jos, din materialul numit „Autoritatile baimarene inving Romaltyn, in prima runda a meciului”,  jurnalista Alexandra Craciun da cu bota-n balta.
Ori cumparata de Cereches – mai veche meteahna! – ori doar emotionata la vederea acestuia, fatuca scrie ca… PROASTA, sau ca CORUPTA!
Cititi si va cruciti!
Ori fatuca a fost angajata pe baza de tate, ca sa-si acopere incompetenta, ori e corupta, ori CHIAR – ceea ce ne sperie cu adevarat! – JUDECATORII de la Tribunalul Maramures sunt influentati ori manipulati!
Sa fie oare vreo legatura cu fostul presedinte al Tribunalului, care-i avocatul primarului in dosarul de la DNA?!
Noi nu credem asa ceva, da dracu’ nu doarme !!!
Ca altfel cum sa scrie cineva ca se stie deja solutia finala?!

PS
Ca sa vedeti ca fata a fost „informata” urmariti de cate ori apare ideea „surse din piata”!
Ceea ce inseamna ca si altii stiu verdictul procesului de marti!


 

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024