UK Bookmakers

Eroi Naționali Contemporani - Vasile I. Zărnescu

Scris de Sterie Ciumetti. Posted in Dezvaluiri


Dezamăgirea resimțită chiar și la nivelul instinctual, provocată temeinic prin negarea instituționalizată a istoriei, a identității – până la urmă, prin negarea dreptului la apartenența și la continuitatea neamului și națiunii, a adus tineretul românesc în ipostaza de a căuta și a regăsi, pe cont propriu, având acces la informație, modelele cu precădere prin studierea generației interbelice, descoperind exemplul marilor personalități ale Mișcării Legionare.

Căzând în mrejele trecutului, avem tendința să dăm mai puțină atenție prezentului, în care, mulțumită lui Dumnezeu, încă mai avem eroi!

Eroi care luptă zi de zi, pe fronturi diferite, împotriva “evidențelor” și a curentului dominant, întru apărarea demnității Neamului Românesc și propagarea, atât de prigonit în zilele noastre, a adevărului istoric.

Urmează să-l cunoaștem pe domnul colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

 

 

Având experiență extinsă în Serviciul Român de Informații, la contrainformații, este unul dintre acei agenți care lucrează pentru interesul național, dimpreună cu alți colegi de-ai săi alcătuind Nucleul.

Acesta a publicat, sub pseudonim, în revistele “România Mare” și “Politica” ale lui Corneliu Vadim Tudor, apoi cu numele său după pensionare.

Din 2002 până în 2004 a fost directorul de presă al P.U.N.R., condus de generalul (rtg.) Mircea Chelaru. A vrut să facă parte din P.R.M., dar a fost ‘driblat’ de la unul la altul până și-a pierdut răbdarea… arătând că adevărul de-a întregul, mai ales în mediile politice, este greu de asimilat.

La alegerile din toamna lui 2004 a candidat la Senat din partea P.U.N.R. unde a întrunit mai multe voturi decât generalul Chelaru, proporțional vorbind, chiar și fără să facă afișe electorale.

Între timp, doi deputați, Ilie Neacșu și Sever Meșca, pleacă din P.R.M. cu mare scandal, aceștia publicând cartea: VADIM ÎNTRE PREȘEDINȚIE ȘI OSPICIU, și formează Partidul Stângii Unite, care în ciuda numelui, avea cam aceeași platformă politică afișată de P.R.M., dar pe care nu a aplicat-o. La această platformă a aderat și Vasile I. Zărnescu. Când Ilie Neacșu nu a mai putut susține partidul și și-a dat demisia, platforma a fuzionat cu Partidul Alianța Socialistă.

În 2008 a candidat la alegerile locale ale Primăriei Sectorului 5, contra lui Marian Vanghelie.

La alegerile parlamentare din 2008 a candidat la Senat din partea Vatrei Românești, pe listele P.R.M. fiindcă nici Vadim Tudor nu avea oameni suficienți. Divorțul lui Vasile I. Zărnescu cu Partidul Alianța Socialistă are loc pentru că, în cuvintele dânsului: “la P.A.S. erau prea mulți dogmatici – cum sunt și acum – așa că după o vreme nu am mai participat la ședințe și la activitatea P.A.S.”

Cam acesta a fost traseul său partinic, după aceste incursiuni hotărându-se să facă politică naționalistă doar pe internet.

Chiar dacă opțiunea politică a dânsului este de stânga, fiind naționalist socialist, acesta și-a adus o contribuție mai mare cauzei naționale decât majoritatea naționaliștilor declarați de dreapta.

Cea mai zdrobitoare lucrare a sa, magnum opus-ul, este Holocaustul-Gogorița Diabolică.

Eroi Naționali Contemporani (II) - Vasile Zărnescu

A publicat această carte senzațională, lansând-o public nu la librăria Humanitas (mdr!)… ci la librăria Mihai Eminescu din București.

Nefiind încă cenzurat, găsiți video-ul pe Youtube:

Pentru îndrăzneala sa, dar mai ales pentru anvergura lucrării, adevărată muncă de ocnaș, va suferi furia (((aleșilor))), pe numele său întocmindu-se plângeri la Parchet din partea lui Marco M. Katz și Alexandru Florian, ambii cunoscuți pentru dragostea și devotamentul fără cusur față de țara care-i găzduiește cu ospitalitatea și toleranța tipic românească

Situația la zi a terorismului psihologic jidănesc, accentuat de iudele autohtone: în continuarea plîngerii penale comise de Alexandru Florian, în 11 aprilie 2014, s-a decis reluarea urmăririi penale a d-lui colonel Vasile I. Zărnescu, astfel că Secția 6 Poliție l-a convocat să dea o nouă declarație, luni, 21 mai, de Ziua Sfinților Mari Împărați Constantin și Elena

Ba mai mult, după ce a înaintat cartea spre Librăria Mihai Eminescu pentru publicare, directoarea acesteia a fost amenințată de jidanul Maximilian Marco Katz și, din păcate, cartea a fost retrasă de pe rafturi (link).

“Am decis să retragem cartea de pe rafturile librăriei și de pe site-ul nostru. Am vorbit încă de ieri cu editura să vină să își ridice cărțile. Îmi pare rău de ce se întâmplă. Dânșii mi-au garantat că este bine argumentată, că nu aduce prejudicii de imagine nimănui, însă atunci cand am întrebat “domne, dar noi putem fi dați în judecată?”, mi-au spus “noi asta vrem”. Și atunci mi-am dat seama că dumnealor vor scandal, iar noi nu vrem să fim implicați în așa ceva”, a declarat Geta Vodislav, directorul comercial al librăriei, pentru HotNews.ro.Cartea acum se mai găsește în ediție limitată pe site-uri de tip OLX/Okazii.

Tablou “Cruciada lui Zărnescu”, colorizat.

Faptul că s-au folosit amenințări și s-au făcut  presiuni  pentru ca o carte să fie retrasă de la vânzare, știind că este una dintre cele mai documentate și importante lucrări post-decembriste, forțează următoarele constatări:

1) În România, dincolo de lozincile “democratice” aruncate gratuit în societate, libertatea de exprimare a rămas un mit, în cel mai bun caz este dată pe „cartelă”, limitată sau este valabilă numai pentru jignirea Neamului Românesc.

2) Din moment ce lucrarea este scrisă în mod științific, în cel mai pur stil de investigație jurnalistică, bazată pe un studiu aprofundat și cuprinzător, cu dovezi la purtător!, ca să nu mai vorbim de fondul naționalist abordat în carte –, dovedește cu o elocventă cutremurătoare faptul că, într-adevăr și fără drept de apel, România este subjugată și condiționată de forțe străine și  este o colonie!

3) Faptul că cei de la conducerea Librăriei M. Eminescu au decis să retragă cartea de la vânzare, pe lângă faptul că-i aduce în situația de a uzurpa numele și imaginea Luceafărului – părintele naționalismului românesc – mai demonstrează că lupta în care s-a jertfit Mihai Eminescu,  împotriva acelorași dușmani ai Neamului Românesc, fiind prigonit și, în cele din urmă, asasinat pentru adevărul rostit în calitatea sa de jurnalist și vizionar, nu a încetat niciodată!

4) În democrație, acolo unde se vorbește de Stat de drept, justiție, respectul drepturilor și alte “uniuni europene”, ar trebui ca în locul unor “intervenții” sau al unor “plângeri” private menite să intimideze, și înainte să fie cenzurat dreptul la cuvânt/opinie etc, să aibă loc un proces legal în cadrul căruia să se permită atât încărcarea acuzațiilor cât și descărcarea acestora, altfel se numește că este un simulacru de proces după modelul iudeo-bolșevic.

Vasile Zărnescu, autorul prigonit pentru cartea „HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ”, lansează un apel

Domnul colonel a publicat cărți care dezvăluie activitatea subversivă a iudeilor, a scris articole de presă împotriva trădătorilor din guvern, susține reîntregirea națională și duce o amplă luptă de apărare a demnității românești – în această luptă criteriul principal de evaluare a unei persoane fiind calitatea și cantitatea muncii depuse în slujba cauzei, criteriu la care Vasile I. Zărnescu se distinge printre fruntași!

Asta este o parte din ceea ce se știe public. Având în vedere istoria sa și implicarea de care dă dovadă, cine știe câte mai face din spatele cortinei.

Pentru cine aduce critici la adresa sa din varii motive, fie că a făcut parte din SRI sau din partide de stânga  (ca și cum ar fi existat în România post-decembristă, vreun partid cu adevărat de dreapta…) țineți cont de un singur lucru: Vasile I. Zărnescu putea să o ducă bine colaborând cu ocupantul, pedepsind profanii cu pana, împodobind literar conținuturile revizuirilor istorice după interesele strategice dictate de afară; sau să se bucure în liniște de pensia unui fost director al serviciului de contrainformații și totuși, împotriva tuturor violențelor, a decis să se arunce în lupta contra mafiei “roșii”, plătind tribut prin “moarte socială”, cenzură, amenințări, amenzi, procese – viața de prigoană a unui hăituit al democrației de paradă!

Dușmanii d-lui colonel sunt, de fapt, dușmanii libertății,  adevărului, democrației, ai poporului român și ai interesului național.

Defectul major al torționarilor din toate timpurile și sub toate dictaturile cunoscute a rămas același: excesul de zel. Însă, ca de fiecare dată în momentele cheie ale istoriei, excesul de zel devine neonul orbitor al făcăturii… tăind întunericul și formând o cale luminată spre ieșirea din robie: urmariți-o!

Din acest motiv,…cu prilejul Zilei Înălțării, a Zilei Eroilor Neamului și a acestui omagiu modest în comparație cu lupta sa, îi urăm domnului colonel Vasile I. Zărnescu bun venit în rândul nostru, a miilor de tineri rezistenți și anti-colaboraționiști din România. Tineri creștini, naționaliști, tradiționaliști și care nu au căzut nici în capcana lui Dan Puric de-a ne trimite Neamul Românesc (să dăinuie) în eternitate… și nici în capcana “pluralismului politic” inițiată  de asasinii progresiști (U.E.) prin reprezentații coloniei române, alogenii, trădătorii interni și naivii de macadam, tefeliștii, sau cum spune scriitorul Mihai Șerban: degenerația ProTV.

Domnule Vasile I. Zărnescu, în numele miilor de tineri care ne citesc, ne scriu și ne urmăresc articolele în fiecare zi, vă urăm  bine ați venit în rândurile noii generații.

SĂ NE TRĂIȚI!

https://www.incorectpolitic.com/eroi-nationali-contemporani-vasile-zarnescu/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019